Happy you, LIFESTYLE

You got a fast car, I got a plan to get us out of here

 

Snelle auto. 

Toch maar niet meer zo ver met die auto

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik kan nu niet echt zeggen dat wij van die ontzéttende globetrotters zijn, maar na Parijs hebben wij de citytrip vibes te pakken en staat er op de planning: Londen. Op een dag, lang geleden, gingen wij dus met onze auto op vakantie. Naar Parijs en Disney. Was ook nog eens onze eerste vakantie samen trouwens. En op zich is dat allemaal heel goed gegaan. En dan bedoel ik met ‘op zich’ dus de reis daarnaartoe. Want ja, net samen, lovebirds in Paris, romantiek ten top, shinen onder die Eiffeltoren natuurlijk enz. enz. what more could you want? Want de auto dus. André heeft, tja, die snelle auto, en vind autorijden helemaal niet zo vervelend. Maar we hebben toch daarna besloten om niet meer héél ver met die auto te gaan. Want A) ik heb geen rijbewijs, B) ik ben een waardeloze bijrijder, want C) ik kan niet kaartlezen en D) ik val meestal na tien minuten in slaap (supahongezellig) en E) ik let totaal niet op in de auto. Maar dan dus ook echt totáál niet. Er kan een atoombom recht voor mijn neus ontploffen en dan kan ik het nog niet zien. Want ben altijd druk met allerlei andere dingen. (of ik lig dus te slapen). Dat fabeltje dat vrouwen driehonderd dingen tegelijkertijd kunnen doen? Ha, my ass.

Auto-taferelen

Weet je. Het was hetzelfde als toen wij samen ‘Cast away’ zaten te kijken. Weet je wel. Tom Hanks die neerstort en dan moederziel alleen op een onbewoond eiland belandt. Nou ja, uiteindelijk krijgt hij natuurlijk die Wilson als gezelschap. (Gejánkt heb ik, toen Wilson in die storm wegwaaide!). Maar goed. In een willekeurige scène knipt Tom Hanks zijn spijkerbroek af om er, heel Robinson Crusou-achtig, een vlot van te bouwen of zoiets. Maar die scène heb ik dus gemist want ik zat toen op de Whatsapp. Dus ik kijk op een bepaald moment op en zeg, heel schaapachtig, tegen André; ‘Hé, waar is zijn broek gebleven?’ Want ja, een man zonder broek, dát valt me dan dus wél weer op natuurlijk. Dat soort taferelen vinden dus ook plaats bij ons in de auto.

Niet met de auto en niet met de boot

Lang verhaal kort. Ik let niet op op momenten dat dat wel zou moeten. Misschien is het daarom ook maar goed dat ik geen rijbewijs heb. Hmmm. Wij gaan dus niet meer met de auto. En oh, we gaan ook niet met de boot. Lijkt me dus wel zó romantisch. Maar ja. Mijn liefde is zeeziek. Heb ik geen direct bewijs van overigens, want in die zeven jaren samen dus nevah evah samen op een boot gezeten. Volgens mij is hij gewoon getraumiseerd door dat hele Titanic verhaal en die arme, árme Leo die dus doodvroor in de zee. (Wat  natuurlijk ook ontzettend tragisch was).

Parkeren op Schiphol

Nog een keer lang verhaal kort. Wij gaan met het vliegtuig. En uiteraard boeken wij dan een vlucht die in het holst van de nacht vertrekt waardoor wij niet met de trein naar het vliegveld kunnen. Gaan wij dus met die snelle auto. En die dumpen we dan op Schiphol, want daar is natuurlijk gewoon een zee aan parkeerplaatsen zodat er altijd wel een plekje voor je beschikbaar is. (oh, de horror van rondrijden in die auto en dus nérgúns een parkeerplek kunnen vinden. Complete waste of time). De prijzen van parkeren op Schiphol vergelijken kan hartstikke makkelijk via Parkago. Want geld uitgeven aan parkeren is net zo verschrikkelijk als geld uitgeven aan een tandartsrekening, of de loodgieter. Of iets in die orde. En wat wil ik sowieso gaan doen in Londen? Naar Harrods natuurlijk, en daar een exorbitant dure tas kopen. Wellicht van dat verschil wat we overhouden aan het vergelijken van die parkeerplekken. Hé, koppie koppie…Hm. of misschien heb ik dan toch niet genoeg…OH! En ik wil dus iets Harry-Potter-achtigs doen daar. Zo’n tour of zo. Dat wist je toch zeker al? Dat ik Harry Potter fan ben van de eerste orde? En het was natuurlijk in Londen, of in elk geval in de buurt van, waar dat hele Zweinstein-gebeuren gebeurde.

Hoe ga jij het liefst op vakantie?

© ByChristiana, tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

1 Comment

  1. Ik vind het een super lieve foto van jullie 2-en! Leuk dat jullie naar Londen gaan. Ik denk aan Parijs, maar dan aan EuroDisney, die kleine meid wil zo graag dus wat doe je dan.. gaan!Wordt waarschijnlijk rond haar verjaardag in mei pas hoor. Parkeren op Schiphol doen wij niet meer, wij laten ons er heerlijk heen en weer terug naar huis rijden door Tinker. Kan ik je ook aanraden en is absoluut niet duur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.