Home inspo,  INSPIRING INTERIORS

Dit is de allertofste Light bulb lamp die je óóit gezien hebt!

 

Let there be light.

Light bulb van Design house Stockholm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

And there was light. In een wel héél trendy jasje. De tijd dat een lamp alleen maar functioneel was, is natuurlijk alláng voorbij. We willen mooi, we willen chique, we willen on trend. En ja, dat een lamp feitelijk gezien natuurlijk wel gewoon hartstikke praktisch ís, is natuurlijk gewoon mooi meegenomen. Dit leuke dingetje van Design house Stockholm hééft het dus ook gewoon echt allebei. Mooi en praktisch. En is het niet gewoon de leukste light bulb die je ooit gezien hebt? Jawel toch?

Mini of maxi?

Het is een design van Harri Koskinen en deze meneer maakte dus niet één, maar gewoon twéé van deze übertoffe design tafellampen. Een mini, dat is deze van 12 cm. lang en een maxi, een variant met een lengte van 16 cm. Dat is dus ook erg gaaf om mee te stapelen.

Het design

Wat vooral zo leuk is aan deze light bulb lamp is dat hij zo makkelijk te verplaatsen en neer te zetten is. De lamp bestaat uit drie delen, een onderkant, een bovenkant en een snoer. Het is geen hogere wiskunde en je hoeft er dus geen licht voor te zijn (bah, wat een flauwe woordkeus trouwens), maar just to be sure dan nog even een uiteenzetting van de styling van deze lamp; je legt het glazen onderstuk neer. Daarin zit dan de inkeping voor het snoer. Het bovendeel plaats je er los op et voila. Licht.

© ByChristiana tekst. Beeld eigendom van Mister design. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.