Home inspo,  INSPIRING INTERIORS

Dít is onze nieuwe ronde eettafel van Made.com

 

Een designtafel van glas, maar dan dus super betaalbaar!

Ook dit jaar hebben wij (uiteraard) weer een aantal nieuwe interieur-projectjes op de planning staan. Eén daarvan was een nieuwe eettafel. Tot voor kort hadden wij een rechthoekig houten model, heel landelijk, maar ik vond het al lang niet meer passen in onze stijl. Ik had al heel lang een ronde eettafel in mijn hoofd, maar die was nog niet zo makkelijk te vinden. Althans, een betáálbare variant. Uiteindelijk vond ik hem bij Made.com.

Philly eettafel van Made.com

En dit is hem dus geworden; onze nieuwe ronde eettafel van Made.com. En je ziet het goed, hij is van glas! Vroeger had ik eigenlijk niets met glas in huis, ik vond het maar steriel en kil staan, maar door de kleur en het ronde model is deze tafel, wat mij betreft in ieder geval, verre van kil. Op mijn werkplek heb ik natuurlijk ook al een glazen tafel van Made.com staan. Die heeft messing dragers (poten) waar de glasplaat los op ligt, maar dit is een wat andere constructie. Hier moest de glasplaat namelijk echt vastgeschroefd worden op het onderstel. Alleen maar fijn, want het geheel is hierdoor natuurlijk wel een heel stuk steviger. Leuk detail is dat je de bouten en de moeren door de glasplaat heen kunt zien, hierdoor krijgt het geheel toch ook weer een stoerdere touch. De glasplaat is trouwens 110 cm. breed. Er is ruimte voor vier personen.

Ik laat je binnenkort ook (eindelijk) een uitgebreide tour van onze keuken zien!

SHOP THE LOOK

Behang BN Designed for living #17714 |  Eettafel Philly via Made.com (€ 199) |  Stoelen Ikea NORRARYD |  Stoelkussens H&M HOME |  Klok Rivièra Maison |  Kaarsenhouders Blokker (behandeld met spray paint) | Kaarsen Flying tiger

Wat vind jij van deze glazen eettafel van Made. com? Wat voor eettafel heb je zelf?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar fotografie, fotografie. All rights reserved. 

10 Comments

 • Babs

  Mooie tafel en een rond model heeft ook iets “gezelligs” vind ik. Wij hebben heel lang een salontafel gehad met een glazen plaat, maar dat was van doorzichtig/ongekleurd glas. Nadeel was dat ik kon blijven poetsen, je zag er ieder vlekje op en als iemand er hardhandig een glas op zette klonk dat altijd als een kanonskogel. (zeker toen er allemaal pubers in de pauze/tussenuur gezellig kwamen bivakkeren bij ons hahaha)
  Ik denk dat je op het donkere glas veel minder ziet en dat lijkt mij veel fijner.
  Ruimtelijk gezien lijkt het alsof jullie kamer nog groter is, dus een heel slim idee van jou/jullie!

 • Natascha - Beautyopinie

  Wat is ‘ie mooi! Ik vraag me alleen ook af of je niet de hele dag aan het poetsen bent haha. Althans wij hadden in ons vorige huis een glazen salontafel en daar werd ik al gek van 😉

 • Evelyne

  Deze is heel mooi! Past perfect met alles eigenlijk. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van glazen tafels daar ik bang ben dat er snel krassen ofzo in zullen komen. Ook blijft er bij mij steeds een incident in mijn hoofd zitten waarin de glazen salontafel een grote hoofdrol in speelde. Een kennis van ons was in de zetel in slaap gevallen, hij werd wakker en wou opstaan om naar boven in bed te gaan liggen. Hij was nog slaapwandelend en viel om op de glazen salontafel. Hij had gelukkig niets (ongelooflijk maar waar!), maar de tafel was echt niet meer toonbaar, daar hij barsten vertoonde van de val.

 • Deb

  Hele mooie tafel! En ook goed betaalbaar. Had ik niet verwacht, dacht dat ie een stuk duurder was. Je keuken ziet er gelijk veel ruimer uit. Al was jullie vorige tafel volgens mij ook best wat groter, of leek dat alleen maar zo? Vind de reflectie van je behang erin ook heel mooi. Ik weet niet wat het is met ronde tafels, maar iedereen om me heen koopt er een de laatste tijd 😊. Ik heb laatst ook een mooie ronde houten tafel gezien, een beetje industriële stijl die ik graag wil hebben.

  • Christiana

   Ik was zelf dus ook super aangenaam verrast door de prijs, daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken;-) Het klopt dat onze vorige eettafel een stukje groter was, hierdoor lijkt de keuken inderdaad een stuk ruimer!

 • Evelien

  Oh wat is hij mooi zeg! Hij oogt heel chique en luxe, maar het prijskaartje is enorm leuk. Ik vind glas op deze manier ook erg mooi. Mijn oppas had vroeger zo’n tafel, ik weet nog dat ik daar altijd ging zitten omdat ik de reflectie zo leuk vond, haha! Oh en wat ben ik benieuwd naar je keukentour!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.