Home inspo, INSPIRING INTERIORS

Dít zijn de gaafste design meubels en accessoires voor in je tuin!

Van gezellige bistrostoeltjes om op je balkon helemaal in Mediterraanse sferen te komen tot kleurrijke sfeermakers om je groene vriendinnen in te zetten.

Wat boffen we deze zomer. De zon laat zich volop zien, dus die staycation is dit jaar helemaal niet zo erg! Zeker niet wanneer je je tuin of balkonnetje opleukt met gave design tuin sets, meubels en accessoires. Zó leuk dat je sommige ervan gewoon aan het eind van het seizoen naar binnen haalt en er daar verder van kunt genieten.

WOUD Pidestall Plantenstandaard € 69

Een andere tip in je interieur (en dus ook in je tuin!) die altijd opgaat, is werken met hoogteverschillen. Op die manier creëer je namelijk direct een boeiend en interessant geheel. Kies dus planten met verschillende hoogten en hiermee fleur je een saai hoekje in je tuin direct op. Door een plant op pootjes te plaatsen, zoals op deze Pidestall plantenstandaard van WOUD, breng je óók nog eens extra kleur in het geheel. Verder vind ik het altijd leuk dat dit soort standaards zich niet alleen uitstekend lenen voor een plant; je kunt er namelijk ook een dienblad op plaatsen zodat je een extra bijzettafeltje hebt, maar het doet ook dienst als standaard voor een vaas of een windlicht.

EMU Shine Tafel Rechthoek Teak € 1540

Geen tuin zonder een gezellige, grote tafel om lekker aan te eten! Zo op het eerste oog líjkt deze teakhout tafel vooral heel strak en zelfs een tikkeltje robuust, maar wanneer je wat langer kijkt, zullen de afgeronde hoeken opvallen, waardoor de tafel eigenlijk in elk soort tuin op zijn plek zal staan. Steek die BBQ maar aan!

EMU Arc en Ciel Stoel € 66

Een bistrostoeltje is natuurlijk áltijd leuk! Het staat heel sfeervol en gezellig en je waant je er direct mee op een Mediterraans balkonnetje, zeker met een stokbroodje en een glas wijn binnen handbereik. EMU levert deze design tuinstoelen in allerlei verschillende kleuren, en dus kun je ze perfect matchen met de rest van de kleuren in je tuin. Ik ben natuurlijk voor blauw gekozen, maar ze zijn er bijvoorbeeld ook in groen, rood, geel en paars. De stoelen zijn makkelijk inklapbaar, ook ideaal dus wanneer je niet zoveel (opberg)ruimte hebt.

Arper Leaf Ligbed € 1496

Wil je nu wat relaxter liggen en heb je bovendien genoeg ruimte in je tuin, ga dan voor dit Arper Leaf ligbed. Alsof je op een blad ligt te loungen. Cooler kan gewoon niet.

EMU Star Bench Bank € 319

Liever loungen sámen met je lief? Dat doe je stijlvol op dit design tuin meubel van EMU. Een super toegankelijk model, en doordat deze tuinbank net als de EMU bistrostoeltjes ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar is, is er altijd één in het assortiment die prachtig in jouw tuin past.

Menu Hallgeir Chamber Light Windlicht € 95

Dit windlicht van MENU zal super sfeervol op je tuintafel staan! Doet hij niet een klein beetje denken aan die tijd dat er nog geen elektriciteit was, en mensen met zo’n soortgelijk lichtje in hun hand hun weg vonden door het donker? Hoewel hij dus wel een klein beetje nostalgie oproept, heeft dit windlicht van MENU toch wel een modern jasje gekregen. Ja, ik vind hem leuk!

Heb jij een tuin of een balkon?

© ByChristiana tekst. All rights reserved. Beelden eigendom van Mister design. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

2 Comments

  1. Ik heb een tuin met daarin eigenlijk best saai, van die standaard tuinmeubels die in weer en wind kunnen buiten blijven staan. Maar ze zitten goed en de sfeer probeer ik te regelen met bloeiende planten, leuke potten en dergelijke.
    Een mooi windlicht is een leuk idee om nog neer te zetten!

  2. Wat een mooie items, maar wel een tikkeltje aan de prijs 😊. Maar ja, voor design betaal je nu eenmaal wat meer. Ik zou nog wel een ligbed willen voor in onze tuin en wat gezellige lichtjes, daar ga ik nog eens voor kijken .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.