Home inspo,  INSPIRING INTERIORS

GIVE-AWAY | Win een design vaas van Muuto (GESLOTEN)

 

In deze vaas zien je bloemen er dus direct heel duur uit.

Een takje van dit met een bloemetje van dat

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Buiten is het gewoon horrorweer, wind én regen, en een slechtere combinatie voor zowel je haar als je humeur kun je in feite niet hebben. Dus dan blijf je gewoon binnen als je niet écht persé de deur uit hoeft. Kun je extra lang genieten van bijvoorbeeld je perfect gestylde ensemble aan bloemetjes. Want jij kunt nu namelijk deze design vaas van Muuto winnen! Als er iéts is waarmee je direct gezelligheid en sfeer in huis haalt, dan is het wel met iets groens. Iets lévends. Ik heb het natuurlijk over de bloemetjes en de plantjes. En geen bloemetje zonder beeldig vaasje eromheen. Ben je nu net als ik graag lekker creatief bezig in je eigen paleisje dan hoort het samenstellen van leuke boeketjes daar natuurlijk hartstikke bij. Gewoon een takje van dit en een bloemetje van dat.

En daar zet je een écht goede vaas omheen

Zoals deze. Het gaat om het Silent model van ontwerper Andreas Engesvik. Ik zat me eigenlijk alleen wel stiekem af te vragen waarom het model nu eigenlijk silent genoemd is. Ik bedoel, al mijn andere vazen kletsen me ook niet de oren van het hoofd hoor. Maar geeft niet, want oh, wat is ‘is leuk, en het is ook zo’n lekker kleurtje. Van het meeste roze in huis heb ik zo’n twee jaar geleden afscheid genomen, want ja. Ik word natuurlijk ook een dagje ouder en ik wilde op een gegeven moment wel eens gewoon echt een grote-mensen-huis, maar zo nu en dan piept er nog wel eens iets rozigs tussendoor. En zo zie je maar weer dat iets roze er helemaal niet super girly uit hoeft te zien. En wat ik zelf leuk vind aan zo’n strakke vaas? Dat je je even lekker kunt laten gaan met de bloemetjes. Het hoéft allemaal niet perfect te zijn. Mix gerust diverse soorten, kleuren en vormen en snijd bloemen af op verschillende hoogtes voor een speels geheel. Een sprietje of een takje van het één of het ander geeft je boeketje ook al weer direct meer schwung.

Wil jij nu ook kans maken op deze design vaas t.w.v. € 35? Like dan mijn Facebook-pagina en laat in een comment weten dat je meedoet. De winnaar krijgt 27 januari persoonlijk bericht, dus zorg ervoor dat je meedoet met een geldig emailadres.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Beeld 1 eigendom van Mister design. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

14 Comments

 • Corry de Vos

  Wauwie wat een leuke actie
  dat verdient een leuke reactie
  Gooi mij maar in de hoge hoed
  Dan komt het met die super leuke prijs vast wel goed

 • Deb

  Wat een plaatje! Ik vind het een hele mooie vaas en het kleurtje vind ik leuk en geeft wat extra’s. De meeste vazen bij mij in huis zijn gewoon van doorzichtig glas dus ik zou deze vaas wel heel mooi vinden voor bij ons thuis ;-). En dan heeft de designer nog eens dezelfde naam als mijn man.. dus ik doe gewoon (weer: neem me niet kwalijk maar ik vind deze vaas écht mooi) mee! Ps. jouw bloemist doet goede zaken 😉 prachtige bloemen haal je er elke keer. Bij ons is het vaak een beetje saai.. en moet ik echt mijn best doen om iets leuks te vinden.

 • Anita te Gussinklo

  wat een prachtige vaas, afgelopen week liet ik er per ongeluk hier eentje thuis vallen, stuk.
  Dus ik doe graag mee en volg je ook op Facbook.

 • Grete Karina

  Wat een schitterende vaas, ik loot heel graag mee en ben gek op bloemen!
  Nu maar duimen…..
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 • Myrthe

  De Muuto vaas is écht mooi. Origineel dat pastelkleurige glas. Ik doe graag mee met de winactie, maar ik heb geen facebook :S.
  Ik volg je nu wel op bloglovin (meermyr) en heb daar dit bericht ook geloved en gesaved. Hopelijk vind je dat ook leuk :).
  Als ik de vaas win, dan geef ik deze aan mijn moeder en dan koop ik een bosje gemengde roosjes voor er in (haar lievelings). Weet zeker dat ze dat een leuke verrassing zou vinden!

 • Natasja Smit

  Wat een heel mooi subliem kleurtje roze een echte eyecatcher voor in je interieur. Wil u even zeggen dat u een mooi boeketje heeft samengesteld erin 😊 En denk dat Silent staat voor het effect wat de vaas geeft met een mooie mix van fleurigheid erin , je word er namelijk zelf stil van zo mooi is het 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.