Home inspo,  INSPIRING INTERIORS

HAY | Met een marmer randje

 

Ik heb dus iets marmer. En met dienbladen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Waar komt dat toch vandáán? Die obséssie van jou met die dienbladen? Deze vraag krijg ik dus heel regelmatig. ‘Maar ik gebruík ze toch allemaal?’ Kaats ik dan heel bijdehand terug. dan dimt mijn liefde hier wel weer een beetje in, want hiermee heb ik dus gewoon best een punt. Ik bedoel maar.

HAY marmer dienblad

Nu heb ik dus een nieuw dienblad van HAY op mijn kaptafel staan. En hou je vast, dit is dus een échte hè. De marmer trend is hier in Nederland dan ook finally helemaal hot & happening, en dus poppen er óveral van die wannebe slash fake ‘marmer’ dingen op, terwijl dat dan eigenlijk gewoon plastic is met een vage sticker er op. Ja, zo kan ik het ook zeg. Maar deze Marble tray is dus gewoon het echte werk. Hij is dan ook héél zwaar en helemaal mooi en chique en geweldig en eigenlijk wil ik er gewoon de hele tijd naar kijken.

Marmer kun je overal mee combineren

Dat is het met marmer, het kan echt óveral mee gecombineerd worden. Zet hem op een zwarte kast. Is mooi. Zet hem op een witte tafel. Ook mooi. Plaats hem eens op een glazen tafel. Nou ja, óók hartstikke mooi. Ja, ik voel die marmer trend wel, en ook al word er nu natuurlijk druk gespeculeerd over de woontrends van 2017 (hallo nieuwjaar en wist je dat de péér de nieuwe ananas van dit jaar is?), dat marmer, dat blijft gewoon hoor. Let op mijn woorden. Dit is trouwens de variant in maat S en die 22 cm breed en 4,5 cm hoog. Er is ook nog een grotere variant verkrijgbaar. 

© ByChristiana tekst. All rights reserved. Beeld eigendom van Mister design. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.