Home inspo,  INSPIRING INTERIORS

Home-inspo | Beautykast indelen met Ikea ANTONIUS ladeinzet

 

Dít zijn dus de bakjes die precies in de Ikea UNDREDAL kast passen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Een tijdje geleden liet ik al op mijn opnieuw ingedeelde kast in de badkamer zien, vandaag is het dan de beurt aan mijn make-up la in de kast op de slaapkamer. Ik heb hier een Ikea UNDREDAL kast staan. De indeling voor deze kast vond ik ook bij Ikea.

IKEA Undredal ladenkast

Voorheen had ik een buikkast op de slaapkamer staan, met vier laden die elk een andere vorm en dus ook een andere afmeting hadden. Prachtig aan de buitenkant, maar een drama om in te delen. Uiteindelijk heb ik hiervoor dus nooit écht een mooie slash goede indeling kunnen vinden. Nu ik vier laden heb die allemaal even groot én rechthoekig zijn, was de indeling snel gevonden. Ik zocht dus echt specifiek naar bakjes om kleine spulletjes in te doen, maar die samen wel zo goed als ‘lade-vullend’ zouden zijn, zonder dat ik al te veel loze ruimte zou overhouden aan de zijkanten.

IKEA ANTONIUS lade-inzet

Bij Ikea heb ik deze ANTONIUS lade-inzet gevonden. Het zijn transparante bakken van kunststof, ze hebben elk drie grote vakken en twee kleine vakjes. Op deze manier kun je kleine spulletjes, in dit geval dus make-up, super makkelijk sorteren en super makkelijk terug vinden. De bakjes kosten € 1,49 per stuk. In de la van deze UNDREDAL kast passen precies drie bakjes naast elkaar, je houdt dan nog geen centimeter over aan de zijkant, perfect dus. Aan de achterkant houd je iets meer over, maar zelf vind ik dit niet storend, aangezien je dit in feite nauwelijks ziet.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.