Home inspo, INSPIRING INTERIORS

Met dit inpakpapier ga jij met kerst dus écht even indruk maken

 

PARAPAPAMPAM!

Indruk maken met kerst

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Toe aan wat cadeau-inspiratie? Ga hier dan maar eens even goed voor zitten. Ik heb hier namelijk het mooiste, het chique-ste en het allerleukste inpakpapier liggen. Dan voel ik me helemaal Charlotte in SATC. Als ze een bruidscadeau voor Miranda en Steve gaan uitzoeken krijgt ze Carrie en Samantha niet echt warm voor luxe hartvormige schaaltjes en zo, en op een bepaald moment wordt ze hier zó gefrustreerd van dat ze schreeuwt; zullen we dan maar een hondendrol in bruin papier verpakken en dat dichtnieten?! Nu gaat dit artikel natuurlijk niet over hondendrollen of nietmachines, maar ik bedoel maar te zeggen dat wát je hiermee ook inpakt, je gaat hiermee echt serieuze indruk maken met kerst. Waar heb ik het nu eigenlijk precies over? Nou, over het Ferm Living Gift Wrapping Book Inpakpapier. Come again? Ik ga het je laten zien, want dit is echt helemaal leuk. Het is een boek met daarin losse pagina’s, of eigenlijk moet ik zeggen, vellen papier, die je dan dus kunt gebruiken om je design kerstcadeaus , bijvoorbeeld de Ferm Living Collect Vazen set (of nietmachines hèhè) super stylish mee in te pakken.

Ferm Living Gift Wrapping Book Inpakpapier

(Verkrijgbaar via Misterdesign |  € 16)

Kijk. Zo komt het inpakboek dan binnen. Er zitten elf losse vellen in het boek van elk 90 gram. En FYI, dat is dus écht wel dik papier hè. Ze zijn verder dubbelzijdig geprint. Ook leuk. Dan kun je dus randjes gaan omvouwen zoals ik bij een paar van mijn cadeautjes ook gedaan heb. Je kunt er verder ook nog bijpassende naamtags bij aanschaffen voor € 4. Die overigens van zo’n groot formaat zijn dat je er naast een naam nog een héle liefdeverklaring op kwijt zou kunnen. Je weet wel. In theorie. En ook die zijn dubbelzijdig, is leuk combineren met al die verschillende printjes van het papier.

Kerst kent geen grenzen

En zit het inpakpapier van Ferm living dan om jouw cadeautje heen? Dan kun je vervolgens helemaal los gaan met…Tja, met van alles eigenlijk. Het is kerst hè, dan zijn er geen grenzen. Ik heb verschillende kleuren lint gebruikt, maar touw is ook tof. En zeker in combinatie met van dat luxe papier. Een kerstballetje eraan, een takje groen van het één of het ander et voila. PARAMPAMPAMPAM. Dit wil je toch?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

1 Comment

  1. […] van veel verschillende kleuren en prints, die perfect onderling te mixen en matchen zijn, bekijk dit artikel maar eens. Zelf heb ik natuurlijk veel blauw in huis, en wanneer je je ‘houdt’ aan een […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.