Home inspo,  INSPIRING INTERIORS

Styling tips voor je interieur met een klein budget

 

Met deze styling tips geef je interieur gewoon élk seizoen een nieuwe look.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Online shoppen met korting

Het leuke van online shoppen is dat je heel gericht op zoekt kunt gaan! Aangezien ik meestal écht op zoek ben naar iets specifieks wat ik in mijn hoofd heb, kom je op internet gewoon vaak (snel) een stuk verder dan wanneer je allerlei winkels in en uit gaat. Verder kun je, met een beetje geluk, altijd wel ergens een kortingscode vinden zodat je kunt profiteren van korting op je aankopen.

Ga voor een neutrale basis

Je interieur veranderen kan ook prima met een klein budget. Vind je het net als ik leuk om vaak van kleuren te veranderen, kies dan voor een rustige basis. Wij hebben zowel een witte vloer als witte muren, lekker fris en ruim, zodat je verder alle kanten op kunt. Omdat meubels, maar ook gordijnen bijvoorbeeld, vaak best een grote kostenpost kunnen zijn, doe je er goed aan om tijdloze, klassieke dingen uit te zoeken. Enkele maanden geleden kochten we verder een vloerkleed voor in de zithoek, en zoiets geeft ook al direct heel veel méér sfeer in huis.

Mix en match

Mixen en matchen met stijlen is altijd leuk en de speurtocht naar bijzonder leuke accessoires voor in huis houdt natuurlijk eigenlijk nooit op. Ik kom regelmatig op de rommelmarkt, waar je vaak al voor enkele euro’s gewéldige dingen kunt vinden.

Breng kleur in huis met (goedkope) accessoires

Houd je van kleur, wees niet bang om het ook in je interieur te gebruiken! Met kaarsen, kussentjes en andere decoratieve accessoires breng je direct op een heel ‘veilige’ manier kleur in huis. Kun je niet kiezen tussen verschillende prints? Vaak kun je een té gekke mix maken van diverse prints, wanneer ze bijvoorbeeld in één bepaalde kleur zijn. Combineer dus gerust kussentjes en kleedjes met stippen, strepen en ruiten, maar kies voor één kleur, uiteraard mag de intensiteit van de kleur hier prima verschillen. Donkerpaars kan prima naast pastel of lila.

Verplaats je meubels en accessoires

Een tip die ik al vaker gaf, maar die écht geweldig werkt; verplaats je meubels of accessoires zo nu en dan. Een tafeltje of een stoel die al tijden op een bepaalde plek staat, ‘zie’ je op een gegeven moment niet meer, jammer! Zet dus gerust die ene stoel die al tijden op de slaapkamer staat, eens in je woonkamer, of haal een bijzettafeltje uit je woonkamer en verplaats hem naar je badkamer.

Gallery wall

Onlangs liet ik jullie ook al mijn nieuwe fotowand in de woonkamer zien. Ook dit is een geweldige manier om continue te kunnen veranderen van stijl of sfeer. De foto’s in de lijstjes wissel je immers makkelijk af en op die manier creëer je steeds een ander geheel. Je hoeft natuurlijk niet alleen maar foto’s in de lijstjes te doen. Je kan ook plaatjes uit magazines, leuke kaarten of restanten behang gebruiken. Zeker wanneer je dit soort dingen combineert met foto’s, wordt het een leuk en heel persoonlijk geheel.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.