FABULOUS FASHION,  Outfits

My style | Blue monday

Zó mooi kan een ‘blauwe maandag’ zijn.

Wát een mooie jurk, deze Belted Micro Floral Midi Dress van & Other stories. Het gaat om een doorknoopjurk met een los stoffen ceintuur om de middel waarmee je taille kunt creëren. Verder ben ik natuurlijk altijd fan van jurken en rokken van dit soort lengtes, tot onder de knie dus, maar ook weer niet zo lang als een maxidress. Maxidresses vind ik zelf super leuk met een sandaaltje of een slippertje eronder in de zomer, maar in de winter vind ik dat toch altijd wat minder. & Other stories heeft de jurk ook nog in andere kleuren en prints zoals burgundy, donkerpaars dus. Die vind ik ook echt prachtig en heel gaaf voor in de herfst. Ik heb de jurk gecombineerd met mijn Jimmy Choos die praktisch overal bij kunnen, heb ik het afgelopen jaar ontdekt, en de Sienna tas in de kleur Terracotta crochet suède van Marina Raphael. Deze komt uit de zomercollectie van dit jaar, maar ik vind hem nog prima kunnen voor in de herfst, zeker op van die prachtige nazomer dagen die we de afgelopen periode nog volop hebben. De prachtige kanten blauwe hoed van Stephen Jones geeft de outfit nog net dat beetje extra cachet.

Jurk & Other stories | Schoenen Jimmy Choo | Hoed Stephen Jones via Lianne Tio luxury| Tas Marina Raphael via Lianne Tio luxury

Wat vind jij van deze outfit? Welke kleur draag jij het liefst?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar fotografie, fotografie. Knipoog hairstyling & visagie, haar en make-up. All rights reserved. In samenwerking met Lianne Tio Luxury Rotterdam en The Harbour club Rotterdam.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.