FABULOUS FASHION,  Outfits

My style | Fred de la Bretoniere crossbody bag

 

De nieuwe It-bag is dus rónd dit seizoen. 

Tijdloze tas

Ik heb dus iets met tassen. Wat kleding betreft ben ik best trendgevoelig. Niet altijd even handig natuurlijk, want ik koop wat ik mooi vind, wat er op dat moment in de winkels hangt, maar dat betekent natuurlijk wel dat kleding niet jaren meegaat. (Lees: na een paar keer dragen heb ik het vaak wel weer gezien). Met tassen is dat echter een heel ander verhaal. Ik ben gek op tassen, maar dan moeten het wel bijzondere, klassieke en vrijwel altijd tijdloze modellen zijn. Tassen die makkelijk met verschillende outfits te combineren zijn en die bovendien jaren lang mee kunnen. Ik heb onlangs weer zo’n prachtige tijdloze klassieker aan mijn collectie toegevoegd, namelijk een wel heel mooi exemplaar van Fred de la Bretoniere.

Fred de la Bretoniere

De tassen van Fred de la Bretoniere worden allemaal ontworpen in Nederland en met de hand vervaardigd in Europa. Fred’s succesverhaal begon met zijn eerste winkel in Amsterdam, het was toen 1970. De ontwerper was gefascineerd door echte vrouwelijkheid en met zijn accessoires wilde hij iets extra’s toevoegen aan de vrouwelijke verschijning. Het moest gaan om schoenen en tassen die vrouwen niet alleen graag wilden dragen, maar ook echt wilden hoúden. Eigenlijk precies ook mijn idee achter een echt tijdloze tas.

Fred de la Bretoniere tas via Van den Assem

En dit is dan dus mijn nieuwe tas van Fred de la Bretoniere. Ik vind hem zo mooi. Het zal je vast al opgevallen zijn, maar ronde tassen zijn echt helemaal het nieuwe ding dit seizoen. Ik vind het zelf ook heel erg tof staan in een outfit. Wat ik er vooral zo leuk aan vind is dat zo’n rond model net even een wat ‘speelser’ effect geeft dan een ‘gewone’ rechthoekige of vierkante tas, maar door de tijdloze kleur groen en het luxe materiaal blijft het toch een zeer klassieke tas. De tassen van Fred de la Bretoniere worden gemaakt van het allerbeste leer en daarom worden ze ook alleen maar mooier naarmate je ze langer draagt. Ook al weer zo typerend voor een echt mooie tas. Deze Fred de la Bretoniere crossbody tas heeft een doorsnede van 16 cm. Precies groot genoeg voor je essentials dus; portemonneetje, telefoon, lipstick en sleutels. Check, check, check!

Van den Assem

Ik zocht mijn Fred de La Bretoniere tas online uit bij Van den Assem. Hier is deze tas trouwens ook nog in de kleur geel verkrijgbaar. Bij Van den Assem vind je dus deze en andere knappe tassen, maar ze zijn vooral helemaal gespecialiseerd in schoenen van mooie merken zoals bijvoorbeeld Christian Dietz, Fabienne Chapot en Peter Kaiser.

Fred de la Bretoniere (€169,95) | Rok Noa Noa | Blouse Noa Noa | Riem Noa Noa | Schoenen Mango

Heb jij al een ronde tas? Wat vind je van deze?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar fotografie, fotografie. Knipoog hairstyling & visagie, haar en make-up. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.