FABULOUS FASHION, Outfits

My style | Pretty in pastel

 

In pink.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

In tegenstelling tot ‘vroeger’, draag ik nu niet meer zo heel vaak kleur. En als ik het doe, is het vaak iets effens, zonder print, zodat ik het (heb je haar weer) goed kan combineren en er niet zo gauw op uitgekeken raak. Op deze lange blazer van Zara was ik diréct helemaal verliefd. Het is eigenlijk een heel eenvoudig model, maar de bijzondere mouwen maken het geheel toch heel speciaal. Deze is ook nog in zwart en geel verkrijgbaar. De schoenen zijn ondertussen bijna antiek, want die heb ik ondertussen, #houjevastnietlachen, tien jaar. Serieus. Ik durfde het bijna niet op te schrijven. Ik kocht ze ooit bij Van Haren en het zijn dus zeker niet de duurste, maar wél de mooiste schoentjes die ik tot nog toe ooit gekocht heb. Ik draag ze elke zomer weer opnieuw en ik vind ze zo mooi, het zijn echt mijn liévelings. Ik heb er overigens gisteren ook heel wat kilometertjes op gemaakt, maar uiteraard, uiteráárd, had ik een paar reserve slippers bij le boyfriend in de tas gestopt, hèhè. Iets met #eenslimmemeid….

Blazer Zara | Jeans H&M |  Schoenen Van Haren | Tas Mango | Top Vero Moda | Zonnebril Mango

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

3 Comments

  1. Die blazer staat je heel mooi en wat leuk dat je die schoenen al 10 jaar hebt (zie je er zeker niet aan af: je bent er vast heel lief voor 🙂 ) Ik vind ze ook erg leuk. Ik houd van schoenen met een peeptoe. Ps. waar ben je toch Christiana.. even een (hopelijk mini) blogbreakje? Liefs, Deb

    1. Christiana says:

      Wat ben je toch een lieverd Deb!!!! Ja, ik moest even wat rustiger aan doen;-)

      1. Soms is dat inderdaad ff nodig, goed dat je de rust dan ook pakt. Ben idd blij dat je weer lekker aan het schrijven bent. Fijn weekend, liefs!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.