FABULOUS FASHION,  Outfits

My style | ZARA Fake fur jasje

 

Fake it till you make it.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar zodra de laatste oliebol op is en de kerstversiering weer op zolder staat, kan het mij niet snel genoeg voorjaar zijn. Nou ja, voor nu neem ik met iets minder lage temperaturen ook al genoegen. Wanneer het moment dan daar is dat je je winterjas niet meer echt nodig hebt, is deze jas met fake fur mouwen van ZARA super leuk! Hij sluit met een grote statement knoop bovenaan en heeft een wijd A-lijn model. Dit is echt iets wat mooi staat bij elk figuur. Houdt er even rekening mee dat hij vrij wijd valt. Ik draag hem hier namelijk in maat XS.

Jasje ZARA | Jurk H&M | Tas Mango | Pumps Sacha | Petje ZARA

Wat vind jij van deze outfit?

© ByChristiana, tekst. Hemels haar Leiden, haar en make-up.  Love and sugar fotografie, fotografie. All rights reserved.

9 Comments

 • Romy

  Wauw, deze jas staat je geweldig! Zeker in combinatie met het felgekleurde tasje. Wat staat je ook stralend op de foto’s trouwens! 🙂

 • Babs

  Ja, geweldig vind ik hem! Super met die pet en tas! Ik ben dol op fake fur maar ik ben altijd bang dat mensen denken dat het echt is en dan verf ofzo op mij gaan gooien ofzo..hahaha.. Dan zou ik het liefst een grote sticker erop willen plakken dat het nep is. Want je ziet het verschil nauwelijks meer tegenwoordig.
  Laatst zag ik zo een fake fur bontje die je om je nek van je jas kon dragen en ik vond hem zo leuk, maar niet gekocht…Misschien volgend jaar winter, want ik vind het echt heel chique staan.
  Volgens mij droeg je deze outfit ook in Parijs en ik vond hem toen ook al geweldig staan. Ik hou van dit soort opvallende looks, iedereen loopt er eigenlijk best saai bij. En petten en hoeden, ik ben er dol op!

 • Deb

  Hele mooie jas, staat je super mooi! Het petje en de pumps staan er prachtig bij. En dat rode tasje en je rode lipstick helemaal matchy matchy, love it 😊!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.