FABULOUS FASHION, Shop for fashion

Welke laars past bij jouw figuur?

 

Lange benen, korte benen, dikke kuiten? Voor elk been een passende laars!

Lange, slanke benen

Als je lange en slanke benen hebt, dan kun je eigenlijk alle soorten lazen dragen. Korte Sendra laarzen, lange laarzen en zelfs overknee laarzen, het staat je allemaal! Het enige wat je beter kunt vermijden zijn laarzen met een brede schacht. Hierdoor kunnen je benen er namelijk wat ielig uitzien.

Korte benen

Met korte benen is het heel eenvoudig; hoe hoger de hak, des te hoger je benen lijken. Ga met korte benen het liefst voor laarzen met spitse neuzen. Vind je het leuk om enkellaarsjes te dragen, zoek dan modellen uit met een lager uitgesneden voorkant. Vermijd ‘afzak’ laarsjes. Hierdoor lijken je benen vaak korter. 

Dikke kuiten

Je zal waarschijnlijk niet de nadruk willen leggen op je kuiten, dus zoek een laars uit die juist niet eindigt in de buurt van je kuiten. Laarzen tot net onder de knie staan jou vaak het mooist. Probeer verder laarzen met riempjes of andere accenten te vermijden. Ook hier leg je weer de nadruk op je kuiten. Hakken zijn altijd goed, en dan vooral hoge en brede hakken. Er zijn tegenwoordig gelukkig ook veel laarzen te koop met een wijdere schacht. 

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.