FABULOUS FASHION, Shop for fashion

Dit zijn de mooiste ringen onder €20 om aan jouw (kerst)man te vragen!

 

If you like it, put a ring on it.

Dé ring heb ik inmiddels, het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. Ik weet nu al dat het het meest mooie, speciale en dierbare cadeau is dat ik ooit van Andre heb gekregen. Toen we voor trouwringen gingen kijken, wist ik al precies wat het moest worden. Ik had het perfecte plaatje in mijn hoofd en dat perfecte plaatje zit nu dan ook mijn vinger. Ik wilde iets heel fijns, het moest klassiek en tijdloos zijn en het moest overal mooi bij staan, nu ik drieëndertig ben maar ook als ik straks drieënnegentig ben. En omdat het gewoon zo leuk is om ‘luxe’ met fashionable en betaalbaar te combineren, heb ik vijf mooie ringen (bonus: onder de twintig euro!) uitgezocht bij My Jewellery.

Holographic Stone & Bars Ring € 14,95

Het leuke van de ringen van My Jewellery vind ik dat echt alle sieraden onwijs leuk met elkaar te combineren zijn. Dus niet alleen de ringen onderling, maar er zijn ook gave combinaties te maken met hun kettingen, armbanden en zelfs horloges. Dit vind ik zelf echt een bijzonder mooi ringetje, met holografisch steentje.

Stone & Plate Ring € 14,95

Qua vorm lijkt deze Stone & Plate ring natuurlijk wel wat op de ring die ik je net liet zien, maar toch creëer je hiermee weer een heel andere, net wat stoerdere stijl! Goed om te weten, verschillende ringen bestel je bij My-jewellery al vanaf maat 15!

Black Big Stone Ring € 19,95

Weet je nog dat ontzéttende SATC-debacle? Carrie die met Aiden zoent en dat ze dan aan het eind van het verhaal een ring met een gigántische steen van Big krijgt? Tja, rare wereld natuurlijk. Maar daar deed deze ring me aan denken, en dan is hij ook nog eens de Black big stone ring genoemd. Alleen is deze een stuk betaalbaarder. Oh ja, en ook nog verkrijgbaar met een groene en een blauwe steen.

Gold Dotted Ring & Stones € 19,95

Een minimalistisch ringetje waar je maximaal van kunt genieten, want deze is namelijk gemaakt van gold plated silver. En net als mijn trouwring heeft dit lieverdje één enkel steentje. Prachtig.

Double Ring Dots & Stone Black € 14,95

Deze dubbele ring is super stoer, super vrouwelijk en super fashionable. Een echte statement.

Zijn ze niet leuk, de ringen van My Jewellery? De shop heeft trouwens nog veel meer mooie fashionable items, en wist je dat ze ook een shop in Utrecht hebben?

Welke ring vind jij het mooist?

© ByChristiana tekst. Beeld Love and sugar. Overige beelden eigendom van MyJewellery. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

2 Comments

  1. Mooie ringen, de onderste vind ik het mooiste. Ik ga volgend weekend naar Flavourites Live en daar staat My Jewellery ook dus ik ga zeker eens kijken of deze ring (of een andere mooie) erbij zit.

  2. Sonja Van de Sande says:

    Ik ben niet zo van goud, ik kies het liefst zilver. Mijn favoriete ring is die van Mugler, echter ook mijn byoux ringetjes draag ik graag afwisselend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.