Our wedding @ home,  WEDDING

De eerste foto’s van onze bruiloft in Nederland

 

Jij en ik en deze liefde. 

‘Ik hoop dat ieder door het terug kijken naar mijn foto’s zich weer net zo voelt als op het moment dat de foto genomen werd’, zei onze fotografe. En écht, die wens is wat ons betreft absoluut uitgekomen. Een foto is zoveel meer dan gewoon ‘een plaatje’ en eigenlijk had ze het niet treffender kunnen omschrijven. Wanneer ik namelijk kijk naar deze foto’s en ons zo inténs gelukkig zie, dan ben ik ook weer echt hélemaal terug op deze bijzondere momenten.

Wel of geen fotografe in Nederland?

Omdat we gedurende onze hele trouwdag in Frankrijk een fotografe hadden, hadden wij eigenlijk in de eerste plaats besloten om in Nederland geen fotograaf in te huren. Dat was dus tót dat we de locatie voor onze huwelijksnacht gingen bekijken. Die was zo verschrikkelijk mooi dat ik al heel gauw vond dat we daar eigenlijk ook echt foto’s van moesten hebben. Maar dan echt móóie foto’s. En tjonge, jonge, dié hebben we gekregen. Bizar genoeg kregen we er zelfs al een aantal razend snel; twintig stuks, om precies te zijn al de volgende dag. En dit zijn er dan vast een paar.

Jij en en ik en deze liefde

Deze foto is mijn favoriet, hij is zo ‘puur’. Doordat het flink geregend had, hing er veel vocht in de lucht en hier kun je dat zien aan die krul aan de voorkant die voor een deel is uitgezakt. Maar maakte ik me er druk om? Nee, eigenlijk totaal niet. Ik moet hierbij denken aan de tekst die mijn zus voor onze trouwkaart geschreven had; ‘Wij weten wat onze wereld prachtig maakt, jij en ik en deze liefde’. Er komen dus nog meer foto’s aan waarvan ik er zeker een aantal met jullie zal delen!

Wat vind jij van deze eerste foto’s?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar fotografie, fotografie. All rights reserved.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.