WEDDING,  Wedding prep

Wij gaan trouwen in Frankrijk!

 

Alles over het waar én wanneer!

In het artikel dat ik schreef over het aanzoek vertelde ik al dat ik stiekem al wist dat ik ten huwelijk gevraagd ging worden én dat wij zelfs praktisch al de hele bruiloft geregeld hadden. I know, dat was een klein beetje een rare volgorde, maar ‘regels’ zijn er om gebroken te worden, nietwaar? Ik vertelde toen ook al dat onze trouwlocatie een héél bijzondere gaat zijn, en vandaag ga ik hem alvast aan je laten zien.

Op 11 juli 2018 gaan wij trouwen in Frankrijk

Zo, dat wilde ik dus al héél erg lang vertellen. André en ik wilden heel erg graag met z’n tweeën trouwen. Het moest een dag worden die écht in het teken van hem en mij zou staan. Geen rekening moeten houden met familie-perikelen. Oh ja, en natuurlijk het liefst op een heel romantische (en zonnige!) locatie. En dit gaat hem worden. Hier zeggen wij dan op woensdag 11 juli 2018 ‘ja’ tegen elkaar.

Trouwen op La Fragne

Chateau La Fragne is een bed & breakfast in Lubersac, zo’n 450 kilometer onder Parijs. Het kasteeltje staat op een landgoed van zo’n 5 hectare groot en wordt gerund door twee Nederlandse zussen en hun ouders. Voor onze bruiloft komen wij op maandag aan en wij zullen tot donderdag blijven. We zijn samen nog aan het bekijken wat we in de periode na ons trouwen gaan doen, of we eventueel nog wat langer in Frankrijk zullen blijven, maar we hebben nog even de tijd om daar goed over na te denken

En we trouwen ook nog in Nederland

Als Nederlander kun je natuurlijk niet officieel trouwen in Frankrijk, dus onze bruiloft in La Fragne is een ceremoniële bruiloft. Ik zal uiteráárd mijn jurk dragen en André zijn pak en we laten hier ook echt onze officiële trouw-fotorapportage maken. In de maand erna, op 9 augustus 2018, zullen wij ons huwelijk dan nog officieel gaan maken in Nederland. Wij zeggen dan dus nog een keer ‘ja’ (maar dan ‘voor de echt’) in het gemeentehuis. Deze ceremonie houden wij heel klein en zullen wij daarna gaan vieren met een high tea op een super leuke locatie bij ons in de buurt. Ook deze hebben we trouwens al geboekt!

Wat vind jij van onze trouwlocatie?

© ByChristiana tekst en fotografie. All rights reserved.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.