Annemarie Börlind Phyto lifting treatment
BEAUTY, Gezichtsverzorging

Annemarie Börlind Phyto lifting treatment ampullenkuur

Met de Annemarie Börlind Phyto lifting treatment belooft het merk rimpels minder diep te maken, waardoor de huid er gladder uit zal zien. Benieuwd?

Annemarie Börlind Phyto lifting treatment

(Kijk hier voor de verkooppunten | 7 ampullen met elk 2 ml. inhoud voor € 17,90)

De belofte van Annemarie Börlind

De bijzondere ingrediënten in deze ampullen kuur van het Duitse merk Annemarie Börlind beloven rimpels minder diep te maken, waardoor de huid er gladder uit zal zien. Dankzij een innovatieve compositie van werkzame stoffen afkomstig uit de zee, zullen de contouren strakker worden en het regeneratie-proces (het vernieuwingsproces dus) van de huid wordt ondersteund. Ik probeerde de Annemarie Börlind Phyto lifting treatment uit.

Hoe gebruik je de Annemarie Börlind Phyto lifting kuur?

In de set zitten zeven ampullen met elk 2 ml. Inhoud. De bedoeling is dat je elke dag een ampul gebruikt. Een ampul is eigenlijk nog meer geconcentreerd dan een serum. Dit komt omdat de werkzame stoffen in zeer hoge concentraties aanwezig zijn. Zo’n kuur kun je bijvoorbeeld twee keer per jaar gebruiken. Ik heb de ampullen in de avond gebruikt, onder mijn gewone nachtverzorging, maar in plaats van een serum. Een serum én een ampul is natuurlijk een beetje te veel van het goede.

Annemarie Börlind Phyto lifting treatment

Geur en textuur

Annemarie Börlind heeft een heel natuurlijk imago en die sfeer wordt wat mij betreft bevestigd zodra je de ampul openbreekt. Ik ruik een heel aangename frisse geur die (heel bijzonder!) iets zee-achtigs en tegelijkertijd iets ‘groens’ heeft. Serieus, het is een super lekkere geur. De textuur is erg bijzonder. Ampullen staan, net als serums eigenlijk, bekend om hun luchtige, dunne texturen, waardoor ze snel door de huid kunnen worden opgenomen. Hier lijkt de textuur echter een beetje anders. Normaal gesproken, wanneer je een ampul openbreekt en ondersteboven boven je hand houdt, drupt de inhoud er zó uit. In het geval van deze Annemarie Börlind Phyto lifting kuur ampullen is dat niet het geval. Want eigenlijk gebeurt er…niets! De textuur is heel ‘lobbig’ en je moet dus echt tegen de ampul aan (blijven!) tikken om de inhoud er uit te krijgen. Nee, dit vind ik eigenlijk niet zo makkelijk werken. Eenmaal uit de ampul echter, blijkt de textuur toch heel vloeibaar. De formule wordt dan ook razend snel door mijn huid opgenomen.

Annemarie Börlind Phyto lifting treatment

Annemarie Börlind Phyto lifting INCI

AQUA [WATER], CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER WATER, GLYCERIN, ALCOHOL, SODIUM LEVULINATE, SODIUM HYALURONATE, CAULERP, LENTILLIFERA EXTRACT, SODIUM ANISATE, FUCUS SERRATUS EXTRACT, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, RHIZOBIAN GUM, LACTIC ACID, HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, FARNESOL, GERANIOL, CITRAL

Wat vind ik ervan?

De samenstelling ziet er goed uit, geen nare, synthetische toevoegingen en buiten het feit dat het product niet zo makkelijk uit de ampul komt, voelt en ruikt het écht heerlijk. Maar zie ik verschil in mijn huid? Nee, en ‘stiekem’ had ik dat ook niet verwacht. Ik kan hoogstens zeggen dat de huid misschien wat egaler oogt, maar dat is dan ook alles. Nee, ik zou deze kuur niet in het bijzonder aanraden. De Annemarie Börlind Hyaluron moisturising treatment vond ik een groter succes.

Annemarie Börlind Phyto lifting treatment

Heb jij wel eens écht verschil in lijntjes of rimpels ervaren na het gebruik van een bepaald product?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

5 Comments

 1. VWillemse says:

  Ik vind Annemarie Börlind een fijn merk, niet alles, maar dat heb ik bij geen één merk.
  Deze ampullen lopen sneller leeg als je ze eerst een paar minuutjes in je handen (of broekzak, dan heb je je handen tenminste vrij he) op warmt.
  En nee, ik geloof ook zeker niet in wonder middeltjes die rimpels als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.
  Wel geloof ik dat een goed verzorgde huid minder diepe rimpels vertoond doordat het goed gehydrateerd is en dat een goed product hierbij kan helpen, eveneens om je teint mooi egaal te houden en verdere schade te beperken en zo het huid verouderings proces eenigzins kan vertragen.
  Maar zoals je wel vaker zegt, een gezonde leefstijl doet net zoveel voor je huid als een goede huid verzorging.

 2. Hyaluron is inderdaad lekkerder en die kan dat plumping idee wel een beetje geven. Verder ben ik ook nog nooit een holy grail tegengekomen. Wel heeeeele fijne smeersels ontdekt, dat wel haha

 3. Jammer dat je geen verschil ziet, maar ik “geloof” zeker dat je huid goed moet verzorgen. En soms heb je helemaal geen dure producten nodig.
  Ik weet dat er wel producten zijn die zeker een verandering teweegbrengen, dus het kan zeker wel. Ik heb het aan den lijve ondervonden. Alleen zit het dan niet in een crème, maar zeker een jaar bepaalde producten gebruiken, die je huid echt vernieuwen. En daar zit wel weer een prijskaartje aan.

 4. Misschien heb je een microscoop nodig om iets van een verschil te zien en is het het blote oog niet waarneembaar ;-). Ik geloof niet in dit soort middeltjes en ik heb ook nog nooit een product gehad waarbij ik een verschil merkte in mijn lijntjes, helaas.. dat product moet nog uitgevonden worden vrees ik. Of je moet aan de botox oid gaan. Maar dat gaat mij op dit moment in ieder geval nog te ver 😉

 5. Ik vind dat sowieso lastig met huidverzorging, daarom test ik alles ook minimaal 4 weken…al zie ik dan vaak nog amper verschil. Toch ben ik hier wel benieuwd naar, ken dit merk nog niet zo goed x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.