Clinique Chubby plump & shine liquid plumping gloss
BEAUTY, Make-up

Clinique Chubby plump & shine lipgloss Jumbo jem

 

Vollere lippen? Clinique belooft een meer voluptueuze lip-look met hun Chubby Plump & shine liquid lip plumping gloss! Benieuwd of het werkt?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vollere lippen? Clinique belooft een meer voluptueuze lip-look met hun Chubby Plump & shine liquid lip plumping gloss! Zo, het is wel een héle mond vol zeg. Deze glossy is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, variërend van nude tot rood, gewoon perfecte everyday kleurtjes, precies zoals ik van Clinique gewend ben. Ik probeerde de kleur ‘Jumbo jem’.

Clinique Chubby plump & shine liquid plumping gloss

(Verkrijgbaar bij de Bijenkorf en via Clinique.nl  | € 21,50)

De verpakking

De verpakking is in ieder geval al helemaal tof! Zodra je de zilverkleurige dop eraf haalt, denk je: ‘Oké, now what?’. Kijk hieronder maar eens. Het is geen normale lipstick waar je de stick kunt zien, maar het ziet er óók niet uit als een glossje. De bedoeling is dat je aan de onderkant draait en dan komt de Plumping gloss vanzelf tevoorschijn, het gaat om een crèmige textuur die je rechtstreeks op de lippen kunt aanbrengen. Je kunt hem hem het makkelijkst verdelen met het stiftje zelf. Dit gaat echt heel makkelijk en omdat de kleur vrij sheer is, zit ‘ie ook eigenlijk altijd goed. Zoals je kunt zien heeft de Clinique Chubby plump & shine liquid plumping gloss een prachtige glans. Jumbo jem is een oudroze kleur met héél minuscule glittertjes erin.

Clinique Chubby plump & shine liquid plumping gloss

Krijg je van de Clinique Chubby plump & sine gloss écht vollere lippen?

De Plumping gloss laat de lippen na gebruik direct comfortabel en zacht aanvoelen. Waar je wel even rekening mee moet houden, is dat de textuur vrij plakkerig is. Voordeel daarvan is dan wél weer dat de houdbaarheid best prima is, zéker voor een lipgloss betreft. En of het product mijn lippen nu écht voller maakt? Tja, oordeel zelf op de foto. Ik vind zelf eigenlijk van niet, maar ik moet zeggen dat ik dat effect ook niet zoek in en ook niet écht verwacht van een lipproduct. Van een lipproduct verwacht ik kleur, glans, een goede houdbaarheid én een fijn gevoel op de lippen, en dat bereik je gewoon allemaal met deze Clinique Chubby plump & shine liquid plumping gloss.

Gebruik jij wel eens make-up van Clinique? Wat vind je van deze Plumping gloss?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

8 Comments

 1. Willemse says:

  Zowel de stick als de kleur ziet er heel mooi uit.
  De substantie zelf word wel even wennen denk ik, maar deze komt sowieso op mn wishlist.
  Ik hou van Clinique, dit is voor mij wel 1 van de fijnere merken.

 2. Beauty_By_Bibi says:

  Staat je goed, die kleur! Ik gebruik regelmatig een concealer van Clinique. Verder eigenlijk niet. Maar deze gloss zou ik ook wel eens willen proberen!

  xx!

 3. Leuk product! Ik moest even goed kijken naar de applicator, dacht dat het gewoon een stiftvorm was en zag niet waar het nu uit moest komen haha, maar I get it now! Ik vind het de laatste tijd heel leuk ook weer zulke producten op mijn lippen te gebruiken naast de matte lipkleuren waar ik eigenlijk helemaal naar over was gestapt.

 4. Dat lijkt me een heel fijn product! Ik vind hem ook erg mooi.

 5. Clinique heeft altijd zulke mooie make-up, als ik bij een parfumerie ben ga ik er altijd even bij kijken. Bij het schap, maar verder ben ik niet zo bekend met Clinique eigenlijk. Mijn zus koopt alles van Clinique omdat zij daar geen rare vlekken van krijgt 😉
  Ik heb ook plumping glosses en zie het verschil ook nauwelijks, maar het tintelen op je lippen van sommige glosses vind ik altijd wel lekker.

 6. Ziet er goed uit! Ik dacht dat ie eruit zou zien als een chubby stick. Verrassend! De applicator ziet er handig uit. Ik vind het ook een mooi kleurtje. Ik heb wat dat betreft ook echt een zwak voor oudroze kleurtjes. Enne.. gave foto van jou. Ik ben helemaal overtuigd Plump up the jam, plump it up, while you feet are stompin. Sorry het moest er even uit. Ik kreeg net ook even een liedje in mijn hoofd net als jij hihi.

 7. Dit ziet er heel goed en mooi uit! Ik zou zelf alleen een iets opvallendere kleur kiezen (waarschijnlijk roze), maar ik ga hier binnenkort zeker even na kijken x

 8. Mooie en zeer subtiele kleur.
  Het staat je goed.
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.