collistar-nourishing-dry-oil
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Collistar Nourishing dry oil (verrijkt met pistache-olie!)

In deze Collistar Nourishing dry oil zit pistache-olie! Dát is nog eens een innovatieve toevoeging in cosmetica!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Collistar Nourishing dry oil

(Verkrijgbaar bij Bijenkorf |  150 ml. voor € 38,50)

Pistache-olie in cosmetica

In deze bijzondere droge-olie textuur wordt de voedende werking van pistache-olie gecombineerd met de revitaliserende eigenschappen van de porseleinbloem, voor een volmaakt egale én radiant glow over je hele body. Pistache-olie in cosmetica, dat hoor je anno 2016 eigenlijk (nog) maar weinig. En óf pistache-olie doeltreffend is! Ook jij zult het vast al gemerkt hebben, maar het is écht herfst geworden buiten en mijn huid is daar hélemaal niet blij mee. Waar ik olie texturen eigenlijk voornamelijk gedurende de zomermaanden pak, is déze droge-olie textuur perfect voor dit najaar. De pistache-olie is 100% puur en verkregen met een koude persing uit premium Siciliaanse pistachenoten. Het koud persen van noten is kostbaarder en meer tijdrovend, maar het levert kwalitatief betere olie op dan wanneer noten warm geperst worden. Waar komt nu die doeltreffendheid van pistache olie vandaan? Deze olie is rijk aan essentiële vetzuren die je huid extra hydratatie, voeding én soepelheid bieden. Bovendien bevat pistache-olie vitamine A en E die beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zorgen op hun beurt weer voor de vroegtijdige veroudering van je huid.

Textuur en geur

De textuur van de Collistar Nourishing dry oil is minder dik en vettig dan je van een ‘normale’ olie gewend bent, hij is wat dun maar zeker niet té, en smeert evengoed erg prettig uit op de huid. De geur is divine, zoet en subtiel nootachtig en dat allemaal op een heel luxueuze manier. En, zoals het een echt goede olie betaamt, wanneer je je body eenmaal in dit aroma gehuld hebt, kun je er heel de dag van genieten. De olie wordt onmiddellijk door de huid opgenomen en trekt inderdaad goed in, zonder een overdreven vettig laagje achter te laten. Het is en blijft natuurlijk een olie.

Porseleinbloem

En natuurlijk nog het andere bijzondere ingrediënt, de porseleinbloem. Collistar heeft het olieachtige extract uit porseleinbloem aan de formule toegevoegd om je huid die oh zo gewilde glow te geven. Deze bloem is rijk aan flavonoïden en fytosterolen. Flavonoïden is een groep plantaardige voedingsstoffen die ook weer over zéér sterke anti-oxidanten beschikken. Je komt flavonoïden ook heel vaak tegen in voedsel en dranken en ze geven felle kleuren aan veel fruit, groenten en bladeren. De olie is overigens oranje van kleur, maar eenmaal op de huid aangebracht uiteraard gewoon transparant. Fytosterolen zijn overigens plantaardige vetten.

Wat vind ik van de Collistar Nourishing dry oil?

Ik ben fan! De textuur, de geur, het resultaat. Het is allemaal perfect. En die futuristische verpakking is natuurlijk ook gewoon hélemaal leuk.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.