Dove Winter care limited edition
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Dove Wintercare limited edition (niet vernieuwend, wel erg lekker!)

Niet héél vernieuwend, wél gewoon heel erg lekker, deze Dove Wintercare limited edition producten.

Dove Wintercare Limited edition

Ook deze winter komt Dove weer met een speciale limited edition lijn. Het gaat om drie producten en dit keer heeft Dove gekozen voor een douchecrème, een anti-transpirant-spray en een anti-transpirant-roller, allemaal in dezelfde heerlijke geur.

Dove Wintercare limited edition

Dove Wintercare douchecreme

(Verkrijgbaar bij Etos |  250 ml. voor € 3,79)

Een van de eerste dingen die me opviel aan de verpakking was dat ik op de voorkant helemaal niet kon vinden om welke geur het nu eigenlijk gaat. Normaal gesproken staat dat toch op het etiket van Dove? Volgens het persbericht van Dove gaat het dus om de geur van jasmijn. Volgens mij is het niet echt een heel nieuwe geur, hij komt mij namelijk heel bekend voor, maar desalniettemin is de geur super lekker; zoet, bloemig, romig en heel erg vrouwelijk. Verder is het een heel toegankelijke geur zodat ik me bijna niet kan voorstellen dat er (veel) mensen zijn die deze geur niet zullen waarderen. Ook de textuur is heerlijk. Ik heb natuurlijk in het verleden ook wel douchecrèmes van Dove gebruikt, maar op de een of andere manier lijkt de textuur nog wat dikker geworden te zijn. In ieder geval vind ik hem heel aangenaam en zacht aanvoelen op de huid. Tijdens het douchen ‘kleeft’ de crème ook lekker aan je huid, in tegenstelling tot bepaalde douchegels die veel te waterig zijn en waarbij je het gevoel hebt dat je een eindeloze hoeveelheid nodig hebt.

deodorant roller

Dove Wintercare anti-transpirant roller

(Verkrijgbaar bij Etos |  50 ml. voor € 4,19)

In tegenstelling tot bij de douchecrème staat op de verpakking van de anti-tramspirant roller wel aangegeven dat het om een jasmijn geur gaat. De geur is dus eigenlijk vrijwel identiek aan die van de douchecrème en ik vind hem dus erg lekker. Zeker niet too much voor deodorant-maatstaven. Daarmee bedoel ik; van mij hoeft een deodorant of een anti-transpirant niet perse heel erg geparfumeerd te zijn. Het belangrijkste vind ik dat hij gewoon zijn werk doet. Want dat is eigenlijk de belangrijkste vraag die je je kan stellen bij een deodorant; ‘Werkt ‘ie?’ Met andere woorden, blijf je na het gebruik van deze Dove wintercare anti-transpirant roller fris ruiken? Ik kan volmondig zeggen: Ja! Het gaat dus om een anti-transpirant (niet om een deodorant) wat inhoudt dat er aluminiumzouten aan de formule zijn toegevoegd, in dit geval gaat het om aluminium chlorohydrate. Verzorgende bestanddelen zijn glycerine en zonnebloemolie. Houdt natuurlijk rekening met de aanwezigheid van parfum. Ik vind het echt een prima product: hij is niet te ‘nat’, hij ruikt fris en schoon, maar zonder dat de geur te overheersend is en hij doet wat hij moet doen.

Dove Wintercare limited edition

Dove Wintercare anti-transpirant spray

(Verkrijgbaar bij Etos |  150 ml. voor € 4,19)

Ik weet niet precies hoe het te verklaren is, aangezien alle drie de producten van deze Dove wintercare collectie in principe dezelfde geur zouden moeten hebben, maar op de een of andere manier vind ik de geur in de anti-transpirant spray het lekkerst! Ik vind persoonlijk dat er qua werking niet veel verschil zit tussen de spray en de roller. Ze ‘doen’ het allebei even goed. Maar het is natuurlijk top dat Dove gekozen heeft om zowel een spray als een roller te introduceren, want de ene persoon prefereert een roller nu eenmaal boven een spray, en andersom. Ook aan de spray is aluminium chlorohydrate toegevoegd.

Dove Wintercare limited edition

Wat vind ik van de Dove wintercare limited edition producten?

Ik vind het drie heerlijke producten die ik momenteel volop gebruik. De geur is niet echt vernieuwend, maar absoluut wel heel erg lekker. Ook de texturen zijn goed; de douchecrème voelt fijn en zacht aan en zowel de roller als de spray deodorant werken goed en irriteren de huid niet. Wat mij betreft zijn het alledrie aanraders! Makkelijk te verkrijgen tegen een prima prijs.

Wat is jouw favoriete geur van Dove?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

9 Comments

 1. Ik zou ook nooit hebben geraden dat het om jasmijn gaat! Fijn dat de structuur nu nog prettiger is. Tof dat ze nu een deoroller hebben, die hebben altijd wel de voorkeur bij mij. Ik ga snel eens ruiken in de winkel!

 2. Klinkt goed als ik jouw beleving zo lees, ik gebruik eigenlijk zelden nog iets van Dove behalve de deo-rollers. Ik ben hier toch wel benieuwd naar (vooral de geur) wel typisch inderdaad dat het op de douchecreme niet omschreven staat om welke geur, zoals jij het omschrijft, spreekt het me wel aan 🙂

 3. Lijkt me echt heerlijk! In Duitsland heb ik laatst ook een wintergeur van Dove gekocht, maar weet niet of dit hetzelfde is.

 4. Dit klinkt zo lekker! Love it, tof artikel!

  Liefs
  X

 5. Heel bekend met Dove ben ik niet, maar wat klinkt die douchecrème fijn! Toen ik de eerste foto zag zei ik zachtjes aahhhh… wat ziet dat er schattig uit met die sok, mooi winters plaatje!
  Soms vind ik het bijna jammer dat ik nooit een deo nodig heb, ik geloof je direct als je zegt dat ie zo lekker ruikt!

 6. Die douchecrème klinkt heerlijk!

 7. Hele mooie foto’s weer, echt genieten! Mij lijkt de douchecreme heerlijk. Ben ook benieuwd naar de geur, maar volgens mij kan die niet echt tegenvallen.

 8. Mmmm ik ben dol op wintergeuren. Ik merk ook aan mijzelf dat ik op de wat koudere dagen veel langer onder de douche sta. Ik ga hem eens ruiken bij de Etos

 9. Sonja Van de Sande says:

  De foto’s zijn zo gaaf! En ik wil deze! Heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.