BEAUTY, Make-up

Dr. Hauschka Deep infinity make-up (met o.a. een turquoise mascara!)

 

Speciaal voor de zomer introduceert Dr. Hauschka Deep infinity, een make-up lijn met daarin onder andere een turquoise mascara, is dat wat?

Dr. Hauschka Deep infinity

Speciaal voor de zomer introduceert Dr. Hauschka volgende maand weer een nieuwe make-up look, Deep infinity, met daarin vier perfect op elkaar afgestemde make-up producten om het zomergevoel zo lang mogelijk vast te houden.

Dr. Hauschka Deep infinity make-up

Dr. Hauschka Deep infinity Illuminating fluid

(Verkrijgbaar vanaf 2 augustus 2018 via Dr. Hauschka | € 20,95)

De Dr. Hauschka Illuminating fluid is perfect voor de dames die graag een extra glow toevoegen aan hun look, en dan ook nog eens op een heel simpele manier. Het merk zelf omschrijft dit product als een highlighter, maar je zou in feite ook wat kunnen mengen met je foundation. Dit zou ik overigens alléén doen met een droge huid. Is je huid wat vetter, dan ben ik bang dat je huid er overmatig van gaat glimmen, en dát wil je natuurlijk ook niet. De fluid heeft een superzachte en luchtige textuur. Wanneer hij uit het pompje komt, lijkt het in de eerste plaats qua kleur een klein beetje op een lichte foundation, maar wanneer je hem dan gaat verdelen over de huid komt die prachtige glans tevoorschijn. De Dr. Hauschka Illuminating fluid heeft een parelmour roze ondertoon. De glans is afkomstig van mica, een natuurlijk mineraal. Dr. Hauschka zou Dr. Hauschka niet zijn als er niet allemaal mooie, natuurlijk toevoegingen aan de formule gedaan zouden zijn, zoals wondklaver, jojoba-olie, kokosnootolie, glycerine, olijfolie, zoete amandelolie, sheaboter en toverhazelaar. Ik geloof niet dat ik eerder een make-up product met zo’n verzorgende formule ben tegengekomen!

Dr. Hauschka Volume mascara

(Verkrijgbaar vanaf 2 augustus 2018 via Dr. Hauschka | € 25,95)

Ik had eigenlijk nog nooit eerder een mascara van Dr. Hauschka geprobeerd, maar qua formule vind ik hem erg fijn. Zo fijn, dat ik het dus stiekem zonde vind dat deze mascara niet gewoon ‘standaard’ zwart is, maar…turquoise. En helaas; ik geloof niet dat turquoise nu echt een kleur is die mij zo geweldig staat. Het borsteltje is vrij groot en breed, niet zodanig dat het aanbrengen lastig gaat, maar wel dat je er alle wimperhaartjes tegelijkertijd mee pakt. Niet alle gekleurde mascara’s vind ik zelf trouwens altijd even zichtbaar. Soms moet je echt laag na laag (na laag…) aanbrengen om iets van resultaat te zien, maar met deze variant van Dr. Hauschka kun je de kleur écht goed zien. Je kunt zo’n gekleurde mascara natuurlijk ook over een zwarte basis aanbrengen, maar het hoéft zeer zeker niet.

Dr. Hauschka Deep infinity make-up

Dr. Hauschka Eyeshadow palette

(Verkrijgbaar vanaf 2 augustus 2018 via Dr. Hauschka | € 29,95)

En dit is dan het oogschaduwpallet uit de Dr. Hauschka Deep infinity collectie. Het pallet bevat vier op elkaar afgestemde kleuren. Van links naar rechts zie je een matte oudroze en een lichtgrijze tint en een (subtiel) glinsterende blauwgrijze en een donkergrijze tint. Dr. Hauschka zelf noemt die derde kleur overigens turquoise, maar ik vind hem zelf dus meer blauwgrijs. Ook de formule van de oogschaduw is verrijkt met heilzame plantenextracten zoals zwarte thee en zijde.

Dr. Hauschka Deep infinity Lip crayon

(Verkrijgbaar vanaf 2 augustus 2018 via Dr. Hauschka | € 16,50)

Mijn favoriete product uit de Dr. Hauschka Deep infinity collectie is echter toch de lipcrayon. Zo op het oog lijkt het eigenlijk niet een heel bijzondere kleur. Mooi, dat zeker, maar niet uitgesproken. En tóch vind ik hem bijzonder chique staan en heel goed passen bij mijn lichte teint. Dr. Hauschka omschrijft de tint als een ‘intense rozenhoutteint’, en eigenlijk is dat inderdaad helemaal geen slechte omschrijving. Op het eerst gezicht is het namelijk een nude-kleur, maar tegelijkertijd neigt hij zowel naar roze als naar bruin. De formule is ook super; het is een dik potlood met een heel creamy formule die heel zacht over de lippen glijdt en dus heel verzorgend aanvoelt. De kleur is super gepigmenteerd en de houdbaarheid is ook prima. Het leuke van zo’n lipcrayon is dat hij mooi an sich is, maar natuurlijk ook als basis voor een lipstick of een gloss. Hierdoor wordt de kleur intenser, maar ook de houdbaarheid nóg beter.

Dr. Hauschka Deep infinity make-up

Wat vind ik ervan?

Hoewel het turquoise van de mascara niet mijn ding is, is het wél een fijne formule om aan te brengen en één die een mooi en vol resultaat aan de wimpers geeft. De oogschaduw had van mij iets gepigmenteerder mogen zijn, de kleuren vind ik wel heel mooi staan bij het turquoise. De Dr. Hauschka Illuminating fluid is ook een prachtig product; een mooie samenstelling met een echt mooi resultaat. Je zou er zelfs wat van kunnen mengen met je foundation. Met het lipcrayon ben ik het meest blij. Ik heb de kleur de afgelopen weken heel vaak gedragen.

Dr. Hauschka Deep infinity make-up

Wat vind jij van deze nieuwe collectie van Dr. Hauschka? Zou jij zelf een turquoise mascara dragen?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

6 Comments

  1. Ik vind het een erg mooie look, met lekker draagbare kleuren.

  2. Hmm ik weet het niet. Ik vind de kleuren iets te somber voor je. Maar wel leuk ok een keer zo’n mascara te proberen!

  3. De verpakkingen zijn leuk met al die kleurtjes, en de lip crayon lijkt mij ook het fijnst. Staat ook mooi bij jou!
    Maar die mascara, nee, die kleur op wimpers maakt alsof je nauwelijks wimpers hebt en dat wil je juist niet met een mascara…

  4. Ik vind het zeker een mooie en zomerse collectie. Hij ligt thuis nog op me te wachten en moet ém nog uitproberen. Ga ik binnenkort maar eens mee beginnen. Door het mooie weer ben ik toch iets minder productief merk ik 😉 Qua kleur is deze collectie helemaal mijn ding. Ik ben sowieso dol op turquoise en draag dit ook als oogschaduw, eyeliner maar ik heb nog nooit een turquoise mascara gehad. Dus ik ben zo benieuwd hoe ie gaat uitpakken. Ik vind je look ermee erg mooi geworden, het lip crayon staat er ook erg goed bij. Tja en die mascara.. die is gewoon best gedurfd maar ik vind ém je wel mooi staan. Het is weer eens wat anders.

  5. Die lap crayon is heel mooi! Die mascara vind ik ook wel een toffe kleur 🙂

  6. Ik heb toevallig vandaag foto’s gemaakt van een ander palette waarvan ik een look maak. Het is mijn eerste kennismaking met dit merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.