review lush home for christmas giftset
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Lush Home for Christmas giftset (driving home for Lush!)

Deze Lush Driving home for christmas giftset is het perfecte cadeau voor die mensen die ná de kerst wel een beetje extra ontspanning kunnen gebruiken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lush Home for christmas giftset

(Verkrijgbaar bij Lush |  € 21,95)

Dit is dus speciaal een cadeau voor die mensen die ná de kerst wel een beetje ontspanning kunnen gebruiken. Want dan komt Oud & nieuw er dus ook nog aan hè. Moet je opniéuw in je mooiste pakje al glitterend met je besties rond de boom staan. Flesje(s) bubbels binnen armlengte. De Home for christmas giftset is ingepakt in 100 % gereycled katoen. En kijk eens even hoe chique dat eruitziet. Zit dus óók nog een glitterend strikje om heen. Het is dan ook natuurlijk wel kerst hè. In deze tijd van het jaar bestaat er gewoon niet zoiets als té véél glitters. In het doosje vindt je het ultieme ontspannings-trio, namelijk een Rose jam showergel, Sleepy bodylotion en een serendipity zeep.

review lush home for christmas giftset

Serendipity

Serendipity gaat natuurlijk allemaal over toevalstreffers of toevallige ontdekkingen. Nou, en dat slaat dus echt preciés op mij, kan ik je zeggen. Ik had dus eigenlijk nog nooit echt iets van Lush geprobeerd, iedereen liep er zo mee weg en zo, maar ik was vooral in de veronderstelling dat Lush zo goed was met bruisfiguren en zo. Want dat ze dus méér hadden dan alleen maar simpele ballen voor in bad, tja, dat wist ik dan wel. Maar goed. Ze hebben dus ook honderden potjes met de meest verslavend lekkere smeerseltjes die je ook zonder bad kunt gebruiken. Ontdekte ik laatst toevallig dus. En nu ben ik dus ook Lush-fan. Dan is het toch ook een soort serendipity?

review lush home for christmas giftset

Lush Serendipity soap

En oh my, wat is dit een fantastisch lekkere geur. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die van mooie dromen houdt, aldus Lush. Maar je moet ook van lavendel houden. Want dit is dus gewoon lavendel zoals lavendel ruiken moet. Fris, zacht, hartstikke puur, maar bovenal ‘comfy’. Echt een geur waar je aan wilt blijven ruiken. En oké, ik gebruik dan eigenlijk vrijwel nooit vaste zepen, maar oh die geur. Alleen al daarom is ‘ie gewoon echt de moeite waard om eens uit te proberen. En voor de mensen die wél van douchen met zeep houden is dit ook een uitermate veilige keus, want de zeep (100 gram) is verrijkt met glycerine, raapzaadolie en kokosolie. Geen uitdrogende of vervelende andere stofjes dus die jouw huid na gebruik maar raar of droog of geïrriteerd laten aanvoelen.

review lush home for christmas giftset

Lush Rose jam showergel

En dan de Rose jam showergel (100 ml.), qua geur weer even wat anders, maar ook al net zo delicious. Het is een heel volle, zoete, en tegelijkertijd klassieke rozengeur. En dat is knap. Want rozengeuren kunnen al snel wat ‘ouwelijk’ ruiken. Rose jam echter is hipper dan hip en zal een breed publiek vrouwen aanspreken, van jong tot oud. De Turkse rozen absolue zijn in deze geur gecombineerd met zoete vanille, Siciliaanse citroenolie en vers gojibessensap. Dat laatste geeft dus echt nog even een heel zoetfruitige en  vooral watertanderige bite aan het geheel. Verrijkt met arganolie voor een superzacht gevoel op je huid. De showergel schuimt lichtjes op en laat de huid subtiel nageuren.

lush giftset

Mijn favoriet uit de Lush home for christmas giftset: Lush Sleepy bodylotion

En dan. Jinglebells. Mijn favoriet. Terwijl ik die andere twee dus al zo verschrikkelijk lekker vind. De sleepy bodylotion (50 gram) geeft een nieuwe dimensie aan de geur lavendel. Ik vind lavendel sowieso wel iets waar je van moet houden, maar sommige lavendelgeuren hebben een beetje iets oubolligs. Het is ook gewoon een feit dat veel mensen bij lavendel aan hun oma denken. Maar goed, Sleepy is lavendel in een modern jasje. Hij is super zacht en bloemig zoals lavendel hoort te ruiken, maar op de één of andere manier zit er een pittig en hip randje aan. Als extra verzorgende bestanddelen zijn er amandelen, fair Trade cacaoboter en jojoba-olie aan de samenstelling toegevoegd. En toch is de textuur niet heel dik zoals je soms hebt bij producten waarin natuurlijke boters verwerkt zijn. Hij is eerder lekker crèmig te noemen. Sleepy laat zich prettig verdelen, maar pak niet te veel, want dan laat hij je huid wat sticky achter. Eigenlijk ook weer een pluspunt, zo kun je er gewoon éxtra lang mee doen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

1 Comment

  1. Bianca says:

    Ik hou van Lush! Super leuk gedaan.

    xx
    Bianca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.