Annemarie Börlind Hyaluronzuur moisturizing treament
BEAUTY, Gezichtsverzorging

Annemarie Börlind Hyaluronzuur moisturizing treament

Met deze Annemarie Börlind Hyaluronzuur moisturizing ampullenkuur belooft het merk een intensieve hydratatie en een gladdere, gerevitaliseerde én verkwikte huid.

Twee nieuwe ampullenkuren in het assortiment van Annemarie Börlind

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ampullen kuren zijn al lang niet meer nieuw. Veel van de ‘betere merken’ hebben ze in hun assortiment, en met een beetje geluk heb je er ook nog een paar om uit te kiezen. Elke huid is immers anders, en heeft dus andere wensen en behoeften. Annemarie Börlind heeft twee limited edition varianten aan het assortiment toegevoegd. Een zogenaamde phyto-lifting kuur voor ‘strakkere contouren en regeneratie’ en deze hyaluron vocht kuur, voor een ‘intensieve hydratatie voor een gladdere, gerevitaliseerde en verkwikte huid’.

Annemarie Börlind Hyaluronzuur moisturizing treament

Annemarie Börlind Hyaluron moisturizing treatment

(Kijk hier voor de verkooppunten | 7 ampullen met elk 2 ml. inhoud voor € 17,90)

Hoe gebruik je een ampullenkuur?

Hoe werkt zo’n ampullenkuur nu eigenlijk? In feite kun je het zien als een serum, maar dan voor één week. In het doosje zitten zeven ampullen met elk 2 ml. inhoud. Het is de bedoeling dat je elke dag één ampul gebruikt, en deze moet in één keer opgemaakt worden. De ampullen zijn gemaakt van glas, er zit een speciale kunststof ‘tool’ in het doosje wat je op de bovenkant van de ampul kunt plaatsen en daardoor kun je het kopje er eenvoudig af breken. Zelf houd ik de ampullen gewoon tussen een handdoek wanneer ik ze openbreek, dan heb je helemaal geen snij-gevaar. Het voordeel van een ampul is dat de concentratie werkzame stoffen hoger is dan in een normale crème. Ook profiteer je met een ampul van het feit dat de werkzame stoffen niet zijn aangetast door zuurstof en bacteriën, je gebruikt de inhoud van de ampul immers diréct na het openen. Dit is trouwens ook de reden dat je zo’n ampul in één keer moet opmaken.

Annemarie Börlind Hyaluronzuur moisturizing treament

Textuur, geur en resultaat

De inhoud van de ampul is behoorlijk vloeibaar. Ik vind de textuur het midden houden tussen een gel en een vloeistof, maar hij neigt wel meer naar vloeistof dan naar gel. De textuur is doorzichtig en geheel geurloos, er is dan ook geen parfum aan de samenstelling toegevoegd. De inhoud van 2 ml. is ruim voldoende voor gezicht én hals. Je kunt de ampullen als een serum gebruiken, in de ochtend of in de avond, voordat je je gezichtscrème aanbrengt. Wat mij vooral erg is opgevallen in positieve zin is dat je huid direct na gebruik super zacht en super comfortabel aanvoelt, maar dat de textuur totaal geen laagje vormt. Ik gebruik vrijwel altijd wel een product met hyaluronzuur, al dan niet in de vorm van een serum, crème of zulke ampullen, maar sommige varianten vormen een soort van laagje die geen fijne basis is voor make-up. Je kunt deze ampullen uitstekend in de ochtend aanbrengen, voordat je gaat make-up-pen. Pluspunt!

Annemarie Börlind Hyaluron moisturizing treatment INCI

AQUA [WATER], GLYCERIN, SODIUM LEVULINATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM ANISATE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, LACTIC ACID, RHIZOBIAN GUM, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

Wat vind ik van de Annemarie Börlind Hyaluronzuur moisturizing treament?

De prijs komt neer op een bedrag van € 2,55 per ampul, per dag dus. Dit is kostbaarder dan een serum. De bedoeling van een ampullen kuur is natuurlijk dat je zoiets alleen één keer in de zoveel tijd neemt. Dan is deze variant van Annemarie Börlind één van de meest betaalbare varianten die ik tot nog toe geprobeerd heb. De samenstelling vind ik prima.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.