Babor Vitality ampullen kuur
BEAUTY, Gezichtsverzorging

Babor Vitality ampullenkuur (snelle mooimakers voor je huid!)

Deze Babor Vitality ampullenkuur is ontwikkeld als verjongingskuur voor een ‘happy skin’. Hoe blij wordt mijn huid er van?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Babor Vitality ampullen kuur | limited edition verpakking

(Verkrijgbaar via Babor |  set van 7 ampullen á 2 ml. € 31,50)

Hoe gebruik je een ampullen-kuur?

Babor heeft heel veel verschillende ampullen kuren. Het is de bedoeling dat je zo’n kuur één keer in de zoveel tijd gebruikt om de conditie van je huid te boosten. De meeste kuren zijn bedoeld voor een week, en elke verpakking bevat dan ook zeven ampullen, voor elke dag van de week één. Een ampul is wel echt even wat anders dan de inhoud van een ‘gewoon’ potje crème. De concentratie werkzame stoffen in zo’n ampul is namelijk vele malen hoger dan die van een ‘gewoon’ product. Het feit dat deze werkzame stoffen op zo’n bijzondere manier verpakt zijn, is natuurlijk ook niet voor niets. Zoals je wel weet kunnen bacteriën en zuurstof een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van je product. Omdat je de ampul direct voor elk gebruik openbreekt (bréékt ja, kom ik zo bij je op terug), ben je verzekerd van een perfecte kwaliteit die geen nadelige invloed heeft ondervonden van zuurstof of bacteriën. Babor noemt hun ampullenkuren zelf snelle mooimakers, omdat die ampullen met hun hoog geconcentreerde werkzame stoffen diréct resultaat geven.

Babor Vitality ampullen kuur

Hoe open je een ampul?

De ampullen zijn gemaakt van glas. Op één van de ampullen zit een zogenaamde ampullen-opener. Je ziet hem hier rechts boven liggen. Hiermee kun je het halsje van de ampul makkelijk breken. Je kunt de ampul ook tussen een handdoek houden en dan de bovenkant eraf breken. Even schudden voor gebruik. Het is trouwens de bedoeling dat je de ampul in één keer leegmaakt. Na het open breken kun je de ampul ook niet meer afsluiten. Ik vind de inhoud per ampul (2 ml.) altijd heel genereus. Je kunt hier makkelijk zowel gezicht als hals mee behandelen, zonder dat je het gevoel hebt dat je er zuinig mee moet doen. Uitstekend.

Babor Vitality ampullen kuur

Babor Vitality ampullenkuur, de ingredienten

Deze vitality set is bedoeld als verjongingskuur voor een ‘happy skin’. Alhoewel dat misschien een beetje met elkaar samen gaat. Ik bedoel maar, op dagen dat ik er uit zie als negentig, voel ik me nu eenmaal niet bijster ‘happy’. Is vast herkenbaar. In de verpakking vind je vijf ampullen met daarin de Triple booster fluid en twee stuks met daarin de collageen booster fluid. Het meest noemenswaardige ingrediënt in de Triple booster fluid is plankton. De meningen over eventuele benefits voor de skin zijn verdeeld, maar meestal werkt dit als vochtbinder. De INCI van de collageen booster fluid is een stuk uitgebreider: glycerine, butylene glycol, aloë vera, panthenol, allantoine, niacinamide en urea zijn stuk voor stuk zeer goede ingredienten die écht wat voor je huid doen. Hoewel ik de geuren van beide varianten niet heel noemenswaardig vind, bevatten beiden parfum. Iets om rekening mee te houden. Van de ampullen kuren van Babor ben ik niet anders gewend dan dat ze je huid inderdaad net even wat mooier maken. Nét even iets meer glow.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

1 Comment

 1. Wauw… dit klinkt goed!
  Vooral omdat de huid een goede boost nodig heeft 😉
  Zeker nu het zomerse weer eraan komt.
  Ik ben zoals ik ben en ik zie er veel jonger uit dan dat ik in werkelijkheid ben.
  Maar hé met een geteinte huid zit het in de genen dat we bijna geen rimpeltjes hebben……

  Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.