BEAUTIFUL YOU, Skin, Tried & tested

Review Dibi Eye contour kit extreme moisturising

 

Overnights gezichtsmaskers, die kennen we wel. Maar nu zijn er dan ook oogmaskers.

Nachtmasker

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Overnight maskers. Voor wie onder een steen gelegen heeft, die laat je dus lekker zitten ‘s nachts. Maskers hebben soms een beetje een negatieve lading, want, zeggen de mensen dan, daar heb ik toch helemaal geen tíjd voor. Maar met een nachtmasker zit je niet met dat probleem. Een nachtmasker breng je aan in plaats van je gewone nachtverzorging en dat spoel je niet af, zoals je normaal gesproken met een masker natuurlijk wel doet. Nu heb ik dus iets nieuws, namelijk een óógmasker. Zo’n oogmasker breng je rondom de ogen aan, zoals een normale oogcrème. En waar je normaal gesproken met oogcrème in feite nooit direct resultaat ziet heb je dat dus met dit oogmasker wel.

Dibi Eye contour kit extreme moisturising

(Klik hier voor het dichtstbijzijnde Dibi verkooppunt | € 57)

De set bestaat uit een ‘gewone’ oogcrème en het masker. Het duo is echt gefocust op het hydrateren van de oogcontouren. Juist omdat de huid van deze zone zo dun en gevoelig is, zijn tekenen van vermoeidheid en veroudering hier meestal het eerste zichtbaar. Hydratatie speelt een zeer belangrijke rol in het gezond (en dus mooi) houden van de huid.

De oogcrème

Deze crème komt wat zalmkleurig uit de tube uit en ga je hem nu verdelen over de huid, dan blijkt er een soort van concealer-ish iets in te zitten. De crème smeert prettig uit en laat absoluut geen vettig laagje achter, dat is wat mij betreft een énorme pro wanneer het om oogcrème gaat. Aan de andere kant is het wel een beetje een dingetje dat de crème soms toch net iets te stroef lijkt te smeren, en dan bereik je juist het tegendeel en met name door dat tintje dat er in zit. De formule is verrijkt met onder andere glycerine, arganolie, squalene, propylene glycol, butylene glycol, cafeïne (voor de vochtafdrijvende werking) en hyaluronzuur.

Het nachtmasker voor de ogen

En dan het nachtmasker die qua samenstelling eigenlijk wel aardig lijkt op de oogcrème. Echter is de werking heel anders. Waar de oogcrème roze van kleur is, is deze wit. Maar nu komt het. Ga je hem nu aanbrengen, dan is die zichtbare witte laag vrijwel direct weg en het masker laat fijne lijntjes als het ware direct zichtbaar verdwijnen. Ik heb al erg veel verschillende producten voor de oogcontouren gebruikt, maar dit resultaat heb ik dus serieus nog niet eerder gezien. Doordat die fijne lijntjes veel minder zichtbaar zijn, zie je er dus direct al frisser en en wakkerder uit. Een absolute aanrader!

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.