Indeedlabs Hydraluron
BEAUTY, Gezichtsverzorging

Indeedlabs Hydraluron (mijn favoriete product met hyaluronzuur!)

Indeedlabs Hydraluron gaat verder waar je moisturizer stopt. Benieuwd wát dit bijzondere product nu eigenlijk precies voor je huid doet? Ik deed de test!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Indeedlabs Hydraluron moisture serum

(Verkrijgbaar via Look fantastic |  30 ml. voor € 24,45)

Indeed Laboratories, afgekort naar Indeedlabs, is vooral wereldwijd bekend geworden met hun Nanoblur. Nanoblur is een instant skin perfector die de huid super egaal, en zelfs camera-ready maakt, binnen enkele seconden. Een andere bestseller van het merk is Hydraluron, dé ultieme vochtbooster voor de huid met dorst. Het belangrijkste bestanddeel van Hydraluron is namelijk hyaluronzuur.

Shop the post

Indeedlabs Hydraluron moisture serum

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam. Het is dus een zogenaamde lichaamseigen stof. Het is een ongelooflijk hydraterend ingredient, doordat het in staat is om tot duizend keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Hyaluronzuur geeft de huid een glad en ‘vol’ aanzien. De natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur neemt echter af naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid dus letterlijk aan vocht en  wordt de huid droger. De afname van de aanmaak van hyaluronzuur resulteert uiteindelijk in fijne lijntjes en rimpeltjes.

Wat doet Indeedlabs Hydraluron voor je huid?

Het tekort aan hyaluronzuur in je lichaam kun je deels opvullen door producten te gebruiken waarin hyaluronzuur is verwerkt. Je kunt overigens ook hyaluronzuur in capsule-vorm krijgen! Wanneer je Hydraluron dagelijks gebruikt, wordt het hydratie-niveau van je huid weer op peil gebracht. Dit resulteert uiteindelijk in een zachte en gladde huid die comfortabel aanvoelt.

Hoe gebruik je Hydraluron?

Hydraluron gebruik je als een serum. Je brengt het aan op een gereinigde huid en daarna breng je je normale gezichtsverzorging aan. Je kunt het product zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Vaak wordt hyaluronzuur geassocieerd met anti-ageing, en hoewel daar natuurlijk echt wel een kern van waarheid in zit, kunnen vrouwen ook op jongere leeftijd al producten met hyaluronzuur gebruiken. Het werkt ook goed bij een vochtarme huid.

De textuur en de geur

Hydraluron is het beste te omschrijven als een stevige gel. Het aanbrengen gaat makkelijk en snel en het product laat geen zichtbare of voelbare laag achter op de huid. De gel heeft een transparante textuur en is geheel geurloos. Er is geen parfum aan Hydraluron toegevoegd.

Indeedlabs Hydraluron moisture serum INCI

Water/Aqua/Eau, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Ahnfeltia Concinna Extract, Carbomer, Butylene Glycol, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.

Propanediol zorgt er meestal voor dat bepaalde ingredienten beter door de huid kunnen worden opgenomen. Het heeft verder hydraterende eigenschappen. Hyaluronzuur vind je op de INCI-lijst terug als Sodium hyaluronate. Ahnfeltia Concinna Extract is een alg die de circulatie in de huid reguleert waardoor het hyaluronzuur beter kan worden opgenomen. Phenoxyethanol is een conserveringsmiddel.

Wat vind ik ervan?

Zoals ik al aangaf, mijn huid is de laatste weken heel rustig en egaal, wat mij betreft onder andere te danken aan het gebruik van Indeedlabs Hydraluron. Ik gebruik het zowel in de ochtend als in de avond en het vormt een perfecte basis. Je ziet en merkt in feite niet dat je ‘iets’ ophebt, maar uiteindelijk resulteert het gebruik ervan dus blijkbaar wél in een mooi en gezond uitziende huid. Een absolute aanrader, en dan met name voor de vochtarme huid en natuurlijk voor de vrouw die iets aan anti-ageing wil doen.

Gebruik jij wel eens producten met hyaluronzuur?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

8 Comments

 1. Ik ben verslingerd aan producten met hyaluronzuur, ik heb altijd het idee dat die een instant effect geven, heel fijn!

 2. V Willemse says:

  Wat een onwijs mooie foto’s!
  Dat doe je altijd zo super.
  Het serum kende ik nog niet, maar heb het meteen in mijn telefoon gezet.
  Deze moet ik onthouden 🙂

  1. Christiana says:

   Wat een lief compliment dankjewel! Ah, leuk dat je het meteen opgeslagen hebt. Ja, ik ben hier ook echt super enthousiast over.

 3. Dit klinkt goed! Ik vond sws dat je huid er mooi uitzag! Ik gebruik zeker producten met hydraluronzuur. Ik ben wel die vrouw die aan anti-aging wil doen haha!

  1. Christiana says:

   Ah da’s lief dankjewel, komt dus allemaal door Hydraluron hèhè;-) En same here, ik moet ook al aan die anti-ageing werken!

 4. Wauw, lijkt me superfijn! Supermooie foto’s heb je gemaakt!

  1. Christiana says:

   Dankjewel, ze worden altijd met veel plezier gemaakt;-)

 5. Ja ik ben ook gek op Hyaluronzuur (kan het alleen nooit uitspreken) 🙂 ik heb nu die van The Ordinary, ook heel lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.