SantaVerde Aloë vera cleansing milk
BEAUTY, Gezichtsverzorging

SantaVerde Aloë vera cleansing milk (verrijkt met biologische ingrediënten)

Normaal ben ik niet zo van de reinigingsmelk. Deze SantaVerde Aloë vera cleansing milk echter, moet je afspoelen en dát vind ik dan wel weer fijn.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Met een reinigingsmelk heb ik nooit echt het gevoel dat mijn huid er schoon van wordt en meestal blijft het als een laagje op je huid liggen. Ook al ga ik dan nog met een toner aan de slag, dan nog voelt mijn huid daarna niet fijn aan. De bedoeling van deze SantaVerde Aloë vera cleansing milk is echter dat je hem na gebruik afspoelt, en dat vind ik dus heerlijk.

SantaVerde Aloë vera Cleansing milk

(Verkrijgbaar via SoloBioMooi en Bol.com |  100 ml. voor € 27,95)

Deze cleansing milk is bedoeld om je huid te reinigen en je gebruikt hem dus in combinatie met water. Hij is geschikt voor ‘s ochtend en ‘s avonds. In de avond gebruik ik altijd eerst een micellair water om make-up te verwijderen en daarna dus nog een product als deze om mijn huid daadwerkelijk te reinigen. Want, make-up verwijderen is natuurlijk niet hetzelfde als reinigen.

Shop the post

SantaVerde Aloë vera cleansing milk
SantaVerde Aloë vera cleansing milk

Textuur en geur

De textuur van deze SantaVerde cleansing milk is inderdaad melkachtig, maar hij is tegelijkertijd ook wat crèmig. Hij laat zich heerlijk over de huid verdelen voelt zacht en heel luxueus aan. Dat luxe-gevoel wordt nog eens extra versterkt door de geur. Deze is identiek aan die van de andere SantaVerde producten die ik gebruikt heb, en dat zijn er ondertussen trouwens nogal wat. De geur is lekker vol en zoet, maar toch heel puur en ‘echt’. Na gebruik voelt de huid ontzettend zacht aan.

SantaVerde Aloë vera cleansing milk INCI

Aloe Vera juice*, apple juice*, mango pulp*, grape seed oil, plant fatty alcohol, plant saccharide, almond oil*, glycerol, coconut oil, xanthan gum, phytic acid, citric acid, potassium sorbate, vitamin E.*Certified Organic.

SantaVerde Aloë vera cleansing milk

Wat vind ik ervan?

Een uitstekende reiniger die heerlijk zacht en luxe aanvoelt, de huid perfect reinigt en de huid ook na gebruik heerlijk comfortabel laat aanvoelen. De SantaVerde cleansing milk is geschikt voor alle huidtypes.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

3 Comments

  1. Ik ben ook ontzettend benieuwd naar de producten van SantaVerde! Ook deze reinigingsmelk zou ik graag eens proberen.

  2. Dit klinkt erg goed.
    Ik dit merk niet.
    Het ziet er luxe uit.

    Xoxo

  3. Zo mooi dat Santa Verde als hoofdingrediënt aloë vera gebruikt en nog wel van hun eigen plantage. Heb inmiddels een aantal producten van hun uitgeprobeerd, maar eigenlijk valt er nog zoveel meer te ontdekken. Kortom, je hebt me geinspireerd! Moet nodig meer van dit merk uitproberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.