BEAUTY, Gezichtsverzorging

Unboxing Babor adventskalender 2015

Wat zou er in zitten?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hij is nog stééds te koop, deze luxueuze adventskalender van het al zo even luxueuze skincare merk Babor. Met een adventskalender tel je natuurlijk de 24 dagen voor kerst af, en daarin is deze kalender net even anders dan andere kalenders die ik tot dusver voorbij heb zien komen. Wanneer je namelijk elke dag een deurtje opent en het product dat achter dit deurtje verstopt zit gebruikt, is je huid na 24 dagen hélemaal klaar en glowy voor kerst.

Babor Adventskalender 2015

                  (Verkrijgbaar via Babor | € 70)

Ik vind dat super leuk bedacht, in feite is het een kuur, of een boost voor je huid, maar dan natuurlijk verpakt op een wel héél speciale manier. De kalender is een soort glanzende zwarte doos, heel mooi versierd met een zachtroze bloem en allemaal grote en kleine kerststerren, heel feestelijk, maar niet overdadig, gewoon perfect passend bij Babor. De deurtjes zijn willekeurig verdeeld over de doos.

24 Ampullen

Achter elk deurtje zit een ampul, in totaal vind je in deze adventskalender dus 24 ampullen; 22 met een inhoud van 2 ml. en twee stuks met een inhoud van 1 ml. Elke ampul is geschikt voor eenmalig gebruik. Je start de kuur met een intensieve vochtboost. Ik denk dat elke huid het in deze tijd van het jaar wel merkt. Buiten is het koud, binnen staat de verwarming overal aan, en je huid kan het daar best lastig mee hebben. In de kalender zitten ampullen uit tien verschillende series van Babor.

Wat zit er in de Babor adventskalender 2015?

Hydra plus active fluid verbetert het vochtgehalte van de huid en helpt om het vocht ook daadwerkelijk vast te houden.  Algae Active fluid vitaliseert met krachtige eigenschappen van zeewater. Revitalizing oxygen fluid activeert de celstofwisseling. Triple booster fluid reorganiseert de huidfuncties en draagt bij aan een jeugdige uitstraling. Collagen booster fluid stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. 3D lifting fluid verbetert de elasticiteit van de huid. Lift epxress fluid reduceert rimpels. HSR lifting glamour fluid heeft een liftend effect. Glow booster Bi-phase laat de huid stralen en het Seacreation serum tot slot herstructeert de huid.

De prijs

Wat betreft de prijs. Mocht je nu nog niet zo bekend zijn met Babor, dan kan ik me goed voorstellen dat je deze wat aan hoge kant vindt. Nu heeft Babor het hele jaar door speciale sets met ampullen in het assortiment, die je kunt gebruiken als kuur. Deze sets zijn verschillend van prijs, uiteraard afhankelijk van de werking van elke actieve concentratie werkzame stoffen per ampul, maar de prijzen variëren van € 20 tot € 40, voor een set van één week. Je betaalt dan dus gemiddeld € 4,20 per ampul. In de adventskalender betaal je gemiddeld € 2,90 per ampul, en kan je bovendien kennis maken met diverse verschillende lijnen en texturen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product

2 Comments

  1. Klinkt goed! Ik ben nog helemaal niet bekend met Babor, maar na jouw uitleg wordt ik wel nieuwsgierig. Inderdaad leuk om samen met Babor je huid helemaal te preppen voor Kerst.

    Ik heb zelf geen fysieke adventskalender, maar wel een virtuele nagellak adventskalender die ik i.s.m. doe met Dhini en waarbij er elke dag een andere nagellak uit de kalender komt die we om de beurt laten zien in feestelijke stijl.

  2. Wow, wat een unieke advent kalender is dit! Heel erg leuk al die ampullen. Leuk ook om zo kennis te maken met het merk. Ik ken het niet, maar ben er nu wel nieuwsgierig naar! Je mooie foto’s dragen daar ook absoluut aan bij .. 😉 Helaas dit jaar geen advent kalender voor mij, behalve de €10 kaart van de Lotto hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.