Gigi Hadid X Maybelline
BEAUTY, Make-up

Gigi Hadid X Maybelline lipsticks (3 Perfécte rood-tinten!)

 

De Gigi Hadid X Maybelline lipsticks: drie keer perfect voor kerst.

In feite is de voorpret voor kerst mínstens zo leuk. Althans, minstens zo leuk als jij die zelf maakt. En de ultieme voorpret is natuurlijk het uitzoeken van je party-outftit én de matchy matchy kleurtjes voor op de lippen. En met kerst mag dat natuurlijk best allemaal een beetje glamoureus zijn. De Gigi Hadid lipsticks die dé It-girl in samenwerking met Maybelline maakte, zijn alvast een goede keus om stylish aan je kerstdiner te verschijnen.

Gigi Hadid X Maybelline lipstick

(Exclusief verkrijgbaar bij Etos | € 9,99)

De Gigi Hadid X Maybelline collectie is opgedeeld is de East coast en de West coast collectie. Voor wie houdt van de nude op de lippies is de East Coast collectie helemaal jouw ding. De West coast collectie is wat uitdagender en zéker meer uitgesproken, want deze collectie bevat namelijk drie roodtinten. Van links naar rechts zie je hierboven de kleuren 23 Khair, 22 Austyn en 24 Lani.

Gigi Hadid X Maybelline

Gigi Hadid X Maybelline lipstick Khair

Khair is een prachtige klassieke roodtint. Ja, hier hou ik van! Wat me opvalt aan de lipsticks is dat ze erg goed gepigmenteerd zijn. Je kunt de kleur verder ook nog eens goed ‘opbouwen’ door eventueel een tweede laagje aan te brengen. De lipstick heeft een heel zachte textuur die het ook goed doet op (mijn) droge lippen. Alle lipsticks zijn trouwens mat.

Gigi Hadid X Maybelline

Gigi Hadid X Maybelline lipstick Austyn

Austyn is écht even wat anders en zou ik zelf als koraal omschrijven, alhoewel de kleur zeker wel een vleugje rood in zich heeft. Hierdoor vind ik het zeker niet een echte zomerkleur, zoals vaak wel het geval is met échte koraaltinten. Ik moet zeggen dat Austyn niet persé een kleur is die ik snel voor mezelf zou uitzoeken, maar toch vind ik hem zeker niet misstaan bij mijn teint. Zeer leuk bijkomstig voordeel is dat deze tint de tanden witter doet lijken!

Gigi Hadid X Maybelline

Gigi Hadid X Maybelline lipstick Lani

Mijn absolute favoriet uit de West coast collectie is Lani. Lani is een zeer heldere en super klassieke roodtint. That’s the way aha aha I like it. Op de één of andere manier is hij nog sprekender dan Khair. Deze kleur heb ik nu bij mij in Parijs.

Wat vind ik ervan?

Ik ben dus zeer te spreken over de lipsticks van Maybelline. Wat brengen ze prettig aan en wat een mooi pigment! Ook van de houdbaarheid ben ik enorm onder de indruk. Ze blijven namelijk uren op de lippen zitten en kunnen zelfs tegen een hapje en een drankje. In de loop van de dag gaat de kleur natuurlijk wel vervagen, maar zeker niet op een ‘lelijke’ manier. De lipstick gaat namelijk niet in de lijntjes zitten en loopt ook niet uit. Ja, dit zijn échte aanraders.

Welke kleur spreekt jou aan?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

6 Comments

 1. VWillemse says:

  Ik heb de donkerste, beetje paarsige nude kleur van de East Coast en die is ook ontzettend mooi.
  Best opvallend nog en wat dekt ook deze goed.
  Ben zo blij met de prachtige finish en houdbasrheid van deze lipstick.
  Prijs / kwaliteit is echt prima hier, en vind daarnaast de verpakking ook erg leuk gedaan.

 2. Wat kijk je blij haha, rood is niets voor mij maar je kunt het goed hebben.

 3. Wat een mooie fotos! En ik ben niet zon rood drager; maar hij ziet er wel echt prachtig uit; allemaal btw! Bij jou staat het echt mooi haha! En je kijkt zo lekker vrolijk <3

 4. Mooie kleurtjes! Lani vind ik ook het mooiste. Rood tinten staan je erg goed, zelf vind ik rood bij mij te heftig staan en heb ik het idee het mega opvalt en voel ik me daar niet zo prettig bij. Have fun in Paris babe!!

 5. Wat een gave kleurtjes! Wat heb je ook weer mooie foto’s gemaakt!

 6. Mooi zijn ze hè!
  Mijn favoriet is ook Lani.
  Rood staat je ook echt prachtig trouwens. 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.