hairtreatment-bij-Lush-Den-Haag
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Ik kreeg een hairtreatment bij Lush in Den Haag

In Den Haag is onlangs een gigantisch Lush filiaal geopend. Ik ging hier natuurlijk kijken en ik kreeg een hairtreatment bij Lush. En die was deLUSHious!

Lush in Den Haag

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

In Den Haag werd namelijk onlangs een nieuw filiaal van Lush geopend, compleet met een haarlab! Maar liefst 250 m2 gevuld met de meest kleurrijke beauties die je maar bedenken kunt. Je kunt je waarschijnlijk wel enigszins voorstellen hoé lekker het hiér ruikt. En zo niet. Dan moet je dus gewoon even naar Den Haag gaan om het helemaal zelf allemaal eens lekker te gaan besnuffelen. En wat je dan ook zéker even moet doen is plaats nemen in de kappersstoel bij Lisa. Met allemaal verse maskertjes, shampoobars en cremèpjes tovert zij jouw lokken om in prinsessenhaar. Waar je heel de tijd aan wilt ruiken. En aan wilt zitten.

hairtreatment bij Lush

Hairtreatment bij Lush

De nieuwe Lush winkel in Den Haag heeft niet één, maar twee verdiepingen, en het hairlab vind je boven, direct links wanneer je de trap oploopt. Niet te missen. Je hoeft niet van tevoren een afspraak te maken, maar houdt er natuurlijk wel even rekening mee dat er plek is voor één persoon in de stoel.

Haaranalaye

Er wordt eerst even samen gekeken naar je haar(conditie) en uiteraard wordt er besproken wat jouw haarwens is. Er wordt hier niet geknipt. Je kan dus kiezen voor treatments, bijvoorbeeld met een haarmaskertje naar keuze. Ook is er henna te koop, en dat kan ter plekke in je haar worden gedaan.

Welke producten worden tijdens de Hairtreatment bij Lush gebruikt?

Lisa kiest dit trio uit voor mijn haar. Ik geef aan dat mijn lokken na de narcose droog zijn, maar vooral kwetsbaar en dat ik last heb van haaruitval. Het Roots maskertje is speciaal ontwikkeld voor fijn haar (check) en om de bloedcirculatie in de hoofdhuid te stimuleren. Het klinkt een beetje witte-jassen-achtig, maar feit is natuurlijk dat mooi haar begint bij gezond haar, en gezond haar groeit vanaf een gezonde hoofdhuid.

hairtreatment bij Lush

Lush Roots haarmasker

Het Roots masker is verrijkt met pepermuntolie. Ook honing is een belangrijk bestanddeel. Propylene glycol is een goede vochtbinder. Zoete sinaasappel, kruismunt, néroli, brandnetel en grapefruit geven het maskertje een heerlijke (écht heerlijke) frisse geur. Als extra verzorging is er nog olijfolie toegevoegd.

Hoe gebruik je het Roots haarmasker?

Het masker moet op droog haar worden aangebracht. Je laat het ongeveer twintig minuten inwerken. Onder de douche kun je het masker nog eens extra inmasseren. Zowel bij het aanbrengen als bij het inmasseren leg je echt de nadruk op de hoofdhuid.

hairtreatment bij Lush

Lush New shampoo bar

Na het masker wordt mijn haar door Lisa gewassen met de New shampoo bar. Dat is uiteraard een nieuwe bar (duh), maar hij heet ook gewoon New. Voor de duidelijkheid. Deze shampoo bar is verrijkt met kaneel, kruidnagel en munt, die als trio de circulatie op je hoofdhuid stimuleren. De essentiële oliën uit kaneelblad, laurier en kruidnagel gecombineerd met pepermunt geven de doorbloeding een pittige boost. Een mooie combinatie dus, met dat Roots haarmasker. De shampoo bar kost € 8,95 en met een stuk van 55 gram zou je tachtig wasbeurten kunnen doen. Dat is nogal wat toch? Lisa vertelde dat veel mensen die bijvoorbeeld gaan backpacken (en dus maar weinig bagage kunnen meenemen) zo’n bar zelfs gebruiken om hun kleding mee te wassen. Hun kléding! Nou ja, nu ben ik niet zo’n globetrotter natuurlijk, maar mocht ik ooit eens de behoefte voelen om te gaan backpacken (le boyfriend ziet me aankomen. Haha, wat een grap) dan ga ik hier zeker over nadenken. Zo’n fles Robijn in je tas kan dan natuurlijk niet.

De laatste stap van de hairtreatment bij Lush

Na het wassen wordt mijn haar nog eens extra verzorgd met de Happy Happy joy joy conditioner. Nou, reken maar dat je haar hier happy happy van word. Verrijkt met amandelmelk en verschillende oliën, rozen- en oranjebloesemwater die samen met elkaar zorgen voor glanzende lokjes. Et voila, mooi resultaat toch?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Uitgenodigd door Lush.

3 Comments

 1. Wat een leuk verslag én foto’s! Ik zou zo’n treatment ook heel graag eens ervaren, maar Den Haag is helaas erg ver weg voor mij .. zo jammer. Hopelijk opent er ooit nog eens een Hair Lab wat meer bij mij in de buurt. Je haar ziet er trouwens stralend uit, net als jij!

 2. Zoë says:

  Leuk dat er een haarlab in Denhaag zit.
  Was je veel grold kwijt aan de was de was beurt?

  1. Christiana says:

   Hi Zoe, het Hairlab is echt bedoeld om kennis te maken met de Lush producten, je betaalt dus niet voor de behandeling zelf, maar je koopt het product en het wordt hier dan toegepast / gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.