Hugo Boss Ma vie florale is de nieuwste parfum in de Hugo Boss Ma vie familie. Een super vrouwelijke geur; bloemig, fris en sensueel tegelijkertijd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hugo Boss Ma vie florale EDT

(Hugo Boss is verkrijgbaar bij Notino |  75 ml. voor € 99)

Ma vie florale is de nieuwste toevoeging in de Hugo Boss Ma vie familie, waarvan je wellicht Ma vie pour femme en Ma vie intense al kent. Het gaat om een uitgesproken vrouwelijke geur, bloemig, fris en sensueel tegelijkertijd. Ik vind de geur persoonlijk ontzettend goed draagbaar voor elke dag, maar hij is absoluut niet saai of gewoontjes. Ma vie florale opent met cactusbloesem, welke verwijst naar de kracht en onafhankelijkheid van de vrouw die Ma vie florale graag draagt. Het hart van de geur is, hoe kan het ook anders, heerlijk delicaat en bloemig met freesia, jasmijn en rozen. Ik vind hem echter niet zo klassiek als een ‘standaard’ rozengeur, de freesia’s maken dat de geur wat poederiger is dan dat. De basis van de geur is sensueel en houtachtig door sandelhout, cederhout en amber. Het gaat om een eau de parfum en ik blijf de geur aardig goed op mijn huid ruiken. Ma vie florale maakt dat je je super vrouwelijk voelt, maar bovenal is het bij uitstek een geur die blij maakt.

Hugo Boss ma vie florale EDT review

BEN JIJ AL BEKEND MET DE PARFUMS VAN HUGO BOSS?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

2 Comments

  1. Super mooie beelden!

  2. Klinkt heerlijk! Ik ben heel benieuwd hoe cactusbloesem ruikt.. Ik heb olie gehad waarin cactus bloesem verwerkt zat, maar als geur ken ik cactusbloesem nog niet. Interessant.. Enne.. lente in een flesje.. wie wil dat nu niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.