Jean d’Arcel Multi balance Crème hydro anti-age
BEAUTY, Gezichtsverzorging

Jean d’Arcel Hydro anti-age crème multi-balance

Het kan niet op met deze Jean d’Arcel Hydro anti-age crème: het merk belooft de huid te hydrateren, te voeden én weer opnieuw in balans te brengen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Jean d’Arcel Hydro anti-age crème

(Kijk voor de verkooppunten op Jean d’Arcel | 50 ml. voor € 77,70)

Jean d’Arcel is een merk dat exclusief bij schoonheidsspecialisten verkocht wordt. Alle producten zijn op biologische basis en worden niet getest op dieren. Jean D’Arcel heeft zelfs een eigen lab waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Deze Hydro anti-age crème is een vochtinbrengende crème voor de huid van 25 tot 50 jaar. Aldus, Jean d’Arcel. Zelf hang ik eigenlijk niet graag een leeftijd-label aan skincare. Ik vind dat er geen bepaalde leeftijd is waarop je zou ‘moéten’ beginnen met anti-ageing. Het is helemaal afhankelijk van de conditie van je huid en van jouw huidwensen en behoeften.

Is jouw huid droog of vochtarm?

Een droge huid is niet hetzelfde als een vochtarme huid. Een droge huid heeft vooral behoefte aan vetten en een droge huid aan vocht. Gebruik je met een vochtarme huid vooral vette of olie-achtige ingrediënten, dan bestaat de kans dat je huid daar vrij weinig aan heeft. Mijn huid is vooral vochtarm, maar evengoed houd ik wel van wat stevigere texturen. In feite wil ik het gewoon allebéi in mijn skincare, vocht en vetten, en ook Jean d’arcel laat weer zien dat het uitstékend allemaal samen in één tube past.

Textuur en geur

Het gaat om een zijdezachte, romige crème met een heel aangename geur. Ik weet zeker dat ik nu bepaalde mensen ga afschrikken, maar ik vind de crème een beetje naar make-up ruiken, foundation om precies te zien, en toch is het een heel luxe geur. Als ik er een naam aan zou moeten geven, zou ik zeggen dat een volle, ietwat nootachtige geur is. De crème brengt heerlijk aan en laat zich uitstekend verdelen, hij laat ietwat een voelbaar (niet zichtbaar) laagje achter, waardoor ik het echt een wintervariant vind.

Jean d’Arcel Multi balance Crème hydro anti-age

Ingrediënten

Na water staat squalene helemaal bovenaan op de INCI-lijst. Dit is een beschermend ingrediënt dat overeenkomsten toont met ons huideigen talg. Theobroma seed butter, of Capuacu boter heeft een verzachtend effect. Glycerine, butylene glycol en panthenol zijn goede vochtbinders. Dan zijn er nog een aantal natuurlijke oliën aan de samenstelling toegevoegd; evening primrose, avocado, zonnebloemolie en sojaboonolie.

Wat vind ik van de Jean d’Arcel Hydro anti-age crème?

Ik ben aangenaam verrast door deze crème van Jean d’Arcel. De geur is heerlijk, de textuur brengt super aan, de crème laat mijn huid diréct comfortabel en zacht aanvoelen en ook van de samenstelling word ik blij. Laatste puntje; je ziet hier een verpakking van 30 ml. De ‘originele’ verpakking bevat 20 ml. meer, namelijk 50 ml.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

3 Comments

 1. Hi Christina
  Wat een leuk stukje over Jean D’Arcel! Super leuk dat je enthousiast ben over mijn grote liefde! Mag ik je blog op mijn zakelijk pagina delen ? Vind het heel leuk geschreven. En prachtige foto’s!
  Er staat alleen 2 x een spelfout in ; *Jean D’arc* en het is Jean D’Arcel.

  Lieve groet Maite Diesel Zenn in the City Rotterdam

  1. Christiana says:

   Maar natuurlijk mag je hem delen Maite, hartstikke leuk! Zolang er natuurlijk maar even een linkje naar mijn site bij staat;-) Whoop, whoop, excuus voor de foutjes, had het zelfs drie keer verkeerd gespeld. Diréct even aangepast natuurlijk!

   1. Natuurlijk zal ik dit doen!! Echt hele mooie foto’s ook!
    Leuk dat je het meteen oppakt! Ik ga je deze week even delen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.