Jo Malone Peony & blush suede
BEAUTY, Parfum

Jo malone Peony & blush suede (mijn lievelings!)

Stel je voor dat je niet alleen jezelf in de geur van pioenrozen kunt hullen, maar ook je huis? Ontdek Jo Malone Peony & Blush suede in een kaars en zeep.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Jo Malone Peony & blush suede cologne

(Verkrijgbaar bij Bijenkorf |  30 ml. voor € 52)

Peony & blush suede en ik. Dat was liefde op het eerste gezicht. Een bedwelmend parfum dat je diréct van top tot teen in een ultiem betoverende en bovenal verleidelijke sluier van vrouwelijkheid hult. Deze geur gaat helemaal over de essentie van charme.

Jo Malone

De geur

Welig bloeiende pioenen, intens en teer tegelijkertijd. Ze flirten met het sappige zuur van rode appelen en de weelderigheid van jasmijn, rozen en anjers, vermengd met de sensualiteit van zacht suède. Wanneer je de geur voor het eerst ruikt, is hij een tikkeltje scherp. Als je daar eenmaal doorheen bent, wordt Jo Malone Peony & blush suede al snel heel fris en bloemig, maar hij blijft intens luxueus. Dit is een geur waarvan je, als je er eenmaal voor gevallen bent, altijd zult blijven houden. Ik weet het zeker.

Jo Malone Peony & blush suede

Jo Malone Peony & blush Body & handwash

(Verkrijgbaar bij Bijenkorf |  250 ml. voor € 30)

Wat kan ik hier nu nog aan toevoegen? Behalve dat je heel de tijd aan je handen wilt ruiken na het wassen. Zelfs in de zeep is de geur overwéldigend en heerlijk fris bloemig. Ik zal je wel eerlijk zeggen dat de textuur van deze zeep niet beter of slechter is dan een gemiddelde andere (goedkopere) handzeep. Hij bevat SLS, parfum en verder eigenlijk geen bijster luxueuze of verzorgende bestanddelen. Evengoed gebruik ik hem dagelijks en voelen mijn handen heerlijk zacht aan. Maar het is écht vooral de geur waar je hem voor koopt.

Jo Malone Peony & blush suede

Jo Malone Peony & blush Scented candle

(Verkrijgbaar bij Bijenkorf |  200 gram voor € 51)

Goed, dit is natuurlijk ook wel weer eventjes slikken. Eenenvijftig euro’s neerleggen voor een geurkaars, maar ik zeg je dit. Dan heb je ook wat. Ik als fervent liefhebber van de Peony & blush suede geur moést natuurlijk wel ook de kaars hebben. Stel je dus voor dat je niet alleen jezelf van top tot teen in de pioenen kunt hullen, maar ook je huis? De kaars heeft zo’n 45 branduren, dus dat is aardig wat. Ik moet ook zeggen dat ik hem eigenlijk nooit úren achter elkaar heb branden. Niet zozeer omdat ik er natuurlijk zo lang mogelijk mee wil doen, maar bovenal omdat het niet eens nodig is voor dé ultieme geursensatie. Brand de kaars een uurtje en doe je hem daarna uit, dan blijft de geur nog enorm lang in de ruimte aanwezig. Het is ook echt zo’n geur waar je een heel schoon en chique huis bij wilt hebben, dus als je eens een keer motivatie nodig hebt om de handen uit te mouwen te steken en een uurtje als een maniakale schoonmaakster door je huis heen moét rennen (gewoon omdat het echt écht nodig is), is zo’n kaars kopen dus gewoon een heel goed idee.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.