Keune-Vital-nutrition-porosity-filler
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Keune Vital nutrition porosity filler (voor droog en onhandelbaar haar)

Haarwonder.

Keune introduceert nieuwe formule

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De formule van de Keune-care productlijn is geheel vernieuwd. Voor élk haar-issue dat je maar bedenken kunt, is er wel iets in deze zeer uitgebreide reeks te vinden. Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Keune selecteert dus heel bewust wat er in deze (ook al vernieuwde) super stijlvolle verpakkingen komt; actieve ingredienten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl elke afzonderlijke haar van binnenuit verzorgd en versterkt wordt. De kracht van de Keune-care lijn zit hem namelijk in de geavanceerde samenstelling van vijf mineralen; zink, koper, silicum, ijzer en magnesium. Deze natuurlijke ingredienten bieden op hun beurt elk een effectieve bescherming én herstel voor jouw haar en hoofdhuid.

Keune Vital nutrition Porosity filler

(Kijk voor de verkooppunten op Keune |  25 ml. voor € 22,75)

Deze Porosity filler komt uit de Vital nutrition lijn, welke speciaal ontwikkeld is voor de behandeling van droog, beschadigd of poreus haar. Keune belooft met dit product bovendien ook bescherming te bieden tegen klimatologische invloeden, en met de winter die voor de deur staat, lijkt het me dat we dat allemáál wel even goed kunnen gebruiken.

Wat is het en hoe gebruik je het?

Maar wat ís het nu eigenlijk? De Keune filler heeft een heel luchtige textuur die het midden houdt tussen een gel een crème. Je brengt deze aan op droog of op nat haar om de conditie van je haar een directe boost te geven. Zie het als een serum. De geur is verrukkelijk; deze is áárdig (snoepjes!)zoet en ik kan me oprecht voorstellen dat sommigen hem té opdringerig vinden. Ik ben er echter dol, dol, dól op. De textuur laat zich makkelijk door het haar verdelen, ik geef er de voorkeur aan om de Keune filler in nat (maar liefst al wel geborsteld!) haar te verdelen. Aanbrengen uiteraard alleen op de lengtes van het haar, hier wil je namelijk resultaat zien. Breng je hem té dicht bij de haaraanzet aan, dan heb je ook sneller kans dat je haar slap gaat hangen. Hier moet je echt rekening mee houden, want ondanks de luchtige textuur moet je er qua hoeveelheid niet mee gaan overdrijven. Pluspunt is natuurlijk het pompje op de verpakking, hier kun je heel makkelijk mee doseren.

Resultaat

Het haar ziet er glanzender en mooier uit, maar voelt vooral direct ook zachter aan. De textuur is dan ook verrijkt met ceramiden. Dit zijn lipide moleculen die tot de natuurlijke huidvetten behoren. Zij reguleren het vochtgehalte van huid en haar. Ceramiden zijn zogenaamde skin identical ingredienten en het is een behoorlijk ingewikkeld proces om écht zuivere ceramiden te deriveren. Waar je dus rekening mee moet houden is dat producten waarin ceramiden verwerkt zitten die daadwérkelijk goed van kwaliteit zijn, behoorlijk kostbaar kunnen zijn. Door de ruimte tussen de hoorncellen op te vullen, dragen ceramiden als het ware bij aan een sterke(re) barrièrefunctie van huid en haar en bovendien ook het tegengaan van verdamping van vocht. De natuurlijke aanmaak van ceramiden neemt af naarmate we ouder worden, en hierdoor wordt huid en haar dus letterlijk brozer en poreuzer in de loop der jaren.

Wat vind ik van de Keune Vital nutrition Porosity filler?

Ik heb de Keune filler nu een poosje in gebruik en ben fan. Even opletten dat je niet te veel gebruikt, maar dit vind ik eigenlijk van toepassing op álle haarserums en dergelijken. Een kwalitatief goed product met een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. De filler werkt gebruiksvriendelijk en heeft wat mij betreft ook een prettige en luxueuze touch & feel!

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

2 Comments

  1. Wat klinkt dit goed zeg! Vooral voor mijn broze en poreuze haar, na al dat verven.

  2. Keune vind ik echt een heel fijn merk. Ik geloof wel dat het echt goed werkt. En wat heb je toch weer prachtige foto’s gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.