kruidvat eigen merk nagelproducten
BEAUTY, Make-up

Kruidvat eigen merk nagelproducten (Alles € 2,99 per stuk!)

 

Leuk nieuws, Kruidvat introduceert Kruidvat eigen merk nagelproducten, en de producten kosten nog geen drie euro per stuk. Ik testte ze natuurlijk uit!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kruidvat Hand & nailserum

(Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat |  30 ml. voor € 2,99)

Wat is een serum?

Normaal gesproken is een serum bedoeld als product onder een gewone crème. Het bevat vaak een hogere concentratie werkzame stoffen dan een crème, maar heeft niet echt een voedende werking. In dit geval is dit Kruidvat Hand & nailserum volgens mij ‘gewoon’ bedoeld als handcrème, maar het is een serum genoemd. De verpakking is leuk en hygiënisch. Het gaat om een kunststof pompflacon.

Verpakking, geur en ingrediënten

Waar je een klein beetje rekening mee moet houden in het begin is dat er vrij veel druk achter het pompje zit, waardoor de crème er best ‘hard’ uitkomt, zeker in het begin. De textuur is wél echt die van een serum, behoorlijk dun en luchtig. Hij laat zich dan ook prettig en goed verdelen over de handen en natuurlijk de nagelriemen. Het duurt wel een poosje voordat de crème helemaal goed in ingetrokken, om die reden vind ik hem vooral aan te raden voor in de avond. De geur vind ik erg lekker, deze is aardig zoet, maar niet op een snoepjesachtige slash opdringerige manier. De verzorgende bestanddelen in dit Kruidvat Hand & nailserum zijn zonnebloemolie, allantoine en aloë vera. Houdt rekening met de aanwezigheid van alcohol denat en parfum in de samenstelling.

kruidvat eigen merk nagelproducten

Kruidvat Grow keratin

(Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat |  10 ml. voor € 2,99)

De Kruidvat Grow keratine is een behandeling speciaal ontwikkeld ter bescherming van beschadigde nagels. Het gaat om een transparante lak, die er eigenlijk precies zo uitziet als een gewone nagellak. Je brengt hem aan op schone en ongelakte nagels. De keratine vind je op de INCI-lijst terug als hydrolized keratine. Keratine komt van nature voor in het lichaam, onder andere in de tanden, de huid, het haar en dus ook in de nagels. Het is een zogenaamd lichaamseigen eiwit (een aminozuur). Ik heb best wel last van broze nagels, zeker sinds de narcose. Wat ik absoluut heb gemerkt is dat deze Kruidvat Grow keratin ervoor zorgt dat de nagels minder snel breken. Wat trouwens nog een groot pluspunt is, is het feit dat het lakje super snel droogt. Ik vind het een aanrader.

kruidvat eigen merk nagelproducten

Kruidvat Complete care 8 in 1

(Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat |  10 ml. voor € 2,99)

De Kruidvat complete care 8 in 1 is een ware alleskunner. Het zal je niet meer verbazen dat in dit flesje de oplossing moet zitten voor maar liefst acht verschillende behandelingen. Zo kun je hem toepassen als een basecoat (onder de nagellak) en als een topcoat (na het lakken van de nagels). Dan zou de inhoud van dit wonderpotje de nagelgroei stimuleren, de nagels versterken en hydrateren, oneffenheden of ribbeltjes opvullen en bovendien ook nog eens glans en bescherming geven. Aan de formule is keratine toegevoegd, maar ook soja proteïnen en zoete amandelolie. Houdt rekening met alcohol isopropyl in de samenstelling. De Kruidvat complete care 8-in-1 lijkt wat lichtroze in het flesje, maar is op de nagels geheel transparant, hij laat de nagels bovendien mooi glanzen.

kruidvat eigen merk nagelproducten

Kruidvat Anti-age conditioner

(Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat |  10 ml. voor € 2,99)

De Kruidvat Anti-age nail conditioner beschermt de nagels tegen vroegtijdige veroudering, het is vast geen verrassing meer voor je! Ik heb er zelf eigenlijk nooit zo bij stil gestaan dat nagels dus blijkbaar verouderen, mijn handen natuurlijk wel. De verzorgende bestanddelen in deze Krudvat Anti-age conditioner zijn onder andere vitamine E, arganolie, panthenol en vitamine A. Hoewel de texturen in de flesjes alledrie anders lijken, zien ze er op de nagels nagenoeg hetzelfde uit; als een transparant en glanzend laagje. Ook bij deze Anti-age conditioner valt die super snelle droogtijd weer op, zo kun je je nagels snel even tussendoor verzorgen met een behandeling die het beste bij de conditie van jouw nagels past. Ik vind het een leuke nieuwe toevoeging aan het Kruidvat assortiment. De producten hebben een prima prijs / kwaliteit verhouding, zelf gebruik ik met name de Kruidvat Grow keratin.

Welke van deze Kruidvat eigen merk nagelproducten lijkt jou leuk om te proberen?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten. 

1 Comment

  1. Ik word altijd helemaal afgeleid door jouw prachtige foto’s! Wauw!
    De nagellakjes lijken me ook heel fijn en ze zijn heel betaalbaar! Vooral die Complete care 8 in 1 lijkt me ideaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.