La Fare Sublime handcream
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

La Fare Sublime handcream (met heel veel biologische ingrediënten!)

Deze biologische La Fare Sublime handcream zit dus verpakt in een pot! Ik weet nog niet zo goed wat ik dáár nu van moet denken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

La Fare is typisch zo’n biologisch merk dat me heel erg aanspreekt. Het verhaal erachter, de verpakkingen, de aardse geuren en de mooie samenstellingen. En als je dan eenmaal iets uitgeprobeerd hebt, wil je natuurlijk op een gegeven moment alles. Maar laat dat met La Fare nu op zich niet zo’n heel groot probleem zijn, want het assortiment is niet heel uitgebreid. Ze hebben dan ook gewoon één handcrème. De ‘sublime handcream’.

La Fare Sublime handcream

La Fare Sublime handcream

(Verkrijgbaar via SoloBioMooi |  30 ml. voor € 9)

Geur en textuur

Handcrème in een potje. Ik weet het niet hoor. Wel een mooi én luxueus potje, maar of het nu zo hygiënisch is? Voordeel is natuurlijk wel dat je zo’n verpakking hélemaal leeg kunt krijgen, dus er is wat voor te zeggen. La Fare heeft een typische geur, en tot nog toe vind ik alle producten die ik van het merk geprobeerd heb, nagenoeg hetzelfde ruiken, heel aards en natuurlijk, niet al te zwaar en al helemaal niet te opdringerig. Mij spreekt het in ieder geval wel aan. Van deze handcrème is vooral de textuur heel speciaal, het is een crème maar dan wat ‘whipped’, opgeklopt dus. Het doet me wat denken aan stevige slagroom, luchtig, maar toch rijk tegelijkertijd. Heel bijzonder, ik heb zoiets nog niet eerder in een handcrème gezien. De crème laat zich prettig verdelen over de handen, het is niet zo dat hij een vettig laagje achterlaat, maar meer een beschermend laagje. Je voelt dus wel ‘iets’ op je handen zitten, maar niet op een plakkerige of vervelende manier dus.

La Fare Sublime handcream INCI

AQUA (WATER) – ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE ** – Butyrospermum Parkii (SHEABOOM) BOTER ** – CETEARYL ALCOHOL – Dicaprylyl ETHER – ternifolia MACADAMIA SEED OIL ** – glycerylstearaat – myristyltrimethylammonium myristaat – PRUNUS Amygdalus dulcis (zoete amandel) OIL ** – squalaan – ALCOHOL *** – cetearylglucoside – oliezuur / linolzuur / linoleenzuur polyglycerides – BENZYLALCOHOL – Olea europaea (olijfolie) extract – PARFUM (FRAGRANCE) – XANTHAANGOM – levulinezuur – inuline – GLYCERIN – tocoferol – SODIUM levulinezuur – dehydroazijnzuur – Camellia sinensis extract ** – ** Edelweiss Extract – CEDRUS ATLANTICA tar ** – PEEL OIL ** CITRUS LIMON – PALMAROSA OIL ** – CITROENZUUR – LINALOOL – CITRONELLOL -. LIMONENE ** Ingrediënten uit biologische landbouw *** verwerkt uit biologische ingrediënten99,2% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong 31,5% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.

La Fare Sublime handcream

Wat vind ik ervan?

Zoals je kan zien bevat de handcrème veel beschermende ingredienten. Dit gegeven, in combinatie met de prettige textuur die toch snel intrekt, is het een fijn product om overdag te gebruiken, en natuurlijk in het bijzonder wanneer de handen veel worden blootgesteld aan bijvoorbeeld kou of water.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

1 Comment

  1. Wat een prachte foto’s heb je weer genomen. Ik kom er nog meer van in lente stemming. Ik heb deze handcrème ook gehad. Ik vond hem fijn, maar het glazen potje vond ik uiteindelijk toch niet zo handig. Al zien ze er wel mooi uit. Geef mij maar gewoon een plastic tube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.