BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Unboxing L’Occitane kerstbal 2016 (cadeautje bij je aankoop!)

 

Hang me up and make a wish! Momenteel ontvang je bij L’Occitane nu namelijk tijdelijk deze gratis L’Occitane kerstbal 2016 bij je aankoop!

Gratis L’Occitane kerstbal 2016 bij je aankoop

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Momenteel ontvang je bij L’Occitane nu namelijk tijdelijk een gratis kerstbal bij je aankoop. Maar het is natuurlijk niet zomaar een kerstbal. Het is een gevúlde kerstbal. Dan kun je ook nog kiezen uit de kleuren blauw en goud. En allebei de kleuren hebben natuurlijk een andere inhoud!

L’Occitane kerstbal 2016

Inhoud van de L’Occitane kerstbal 2016 (gouden variant)

De gouden kerstbal is tevens de géurende kerstbal. Hierin vind je een heerlijk zoet trio. Met de amandel showeroil (35 ml.) is het heerlijk douchen. De geur blijf je ook na de douche goed ruiken op je huid en hij is zo ontzettend zacht dat hij ook erg prettig in om mee te scheren. Dan vind je in de bal een shea handcrème in de geur vanille (10 ml.). Vind ik zelf een beetje té, deze vanille variant, maar de zoetekauwen zullen er vast van smullen. En dan tot slot een miniatuur in de geur Jasmine & bergamot. Vreselijk lekker deze EDT van L’Occitane en echt ééntje die altijd kan, maar zonder dat hij gaat vervelen. Jasmijn en citroen als topnoten. De geur opent dan ook zoet én sprankelend. Het hart van de geur is fruitig, maar tegelijkertijd blijft hij zoet door bergamot en mandarijntjes. Een basis van sandelhout en cederhout maken dat de geur uiteindelijk wat zachter en warmer wordt.

L’Occitane kerstbal 2016

Inhoud van de blauwe kerstbal

En dan de blauwe bal. De relaxte van de twee. Ook hierin zitten dan weer drie cadeautjes verstopt, waarvan twee uit de Aromachology lijn. En oh, de producten uit dit gamma zijn allemaal zo lekker. Heerlijk aromatisch en puur. Hartstikke uni-sex ook, dus je liefde kun je er ook blij mee maken. Alhoewel ik niet helemaal zeker weet wat le boyfriend van deze grote glimmende kerstbal gaat vinden, misschien is die dan toch iéts te meisjes-achtig. Maar goed, dan laat je die maar gewoon lekker in je boom hangen en neem je de showergel (35 ml.) mee onder de douche. De pillowmist (15 ml.) kun je op je kussen sprayen om lekker ontspannen in slaap te kunnen vallen. Nou, ik blijf dus juist klaarwakker van hysterische geuren in de slaapkamer, dus kaarsen, roomsprays en dergelijke komen hier de slaapkamer gewoon überhaupt niet in. Doe ik helemaal geen oog meer dicht. Maar als interieurspray vind ik hem wel erg lekker. En dan natuurlijk dé klassieker van L’Occitane. De sheaboter handcrème, ook in een handig tas formaatje van 10 ml. Leuke cadeautjes toch? Nog maar een paar dagen tot kerst. Wat ga jij voor jezelf kopen bij L’Occitane?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.