LOccitane Pivoine sublime Cleansing-oil
BEAUTY, Gezichtsverzorging

L’Occitane Pivoine sublime Cleansing-oil (met échte rozenblaadjes!)

Aan de L’Occitane Pivoine sublime Cleansing-oil zijn échte rozenblaadjes toegevoegd. Heerlijk en prachtig, maar wat doet het product voor je huid?

Echte rozenblaadjes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

L’Occitane introduceerde onlangs een nieuwe cleanser in het Pivoine flora assortiment, namelijk deze L’Occitane Pivoine sublime Cleansing-oil waaraan échte rozenblaadjes zijn toegevoegd. Voordat deze bloemblaadjes, die overigens afkomstig zijn van pioenen uit de Provence, het flesje ingaan, gaat er een heel proces aan af. In slechts één bepaalde week in de maand mei zijn de pioenen op hun grootst. Het is precies in deze week dat de blaadjes voor de L’Occitane Pivoine sublime petal cleansing oil met de hand geplukt worden, waarna ze in olie ondergedompeld worden. En pas dán gaan ze het flesje in.

L’Occitane Pivoine sublime petal cleansing oil

(Verkrijgbaar bij L’Occitane | 150 ml. voor € 29,50)

Geur

Wat mij vooral opviel toen ik deze petal cleansing oil van L’Occitane ging gebruiken, is dat de geur behoorlijk anders is dan die van de andere L’Occitane pivoine producten. Hij is heel klassiek en rozig. Het is wat mij betreft wel een geur waar je van moet houden, ik moest er even aan wennen, maar nu ik het flesje in gebruik heb, vind ik hem eigenlijk met ieder gebruik lekkerder worden.

LOccitane Pivoine sublime Cleansing-oil

Textuur

De textuur is olie-achtig, maar niet super dik. Het gaat om een vrij dunne, ietwat waterige olie, veel dunner dan bijvoorbeeld de L’Occitane shea cleansing oil, waar ik er aardig wat flessen van doorheen heb gejaagd. Toch is deze textuur net niet té waterig. Ik vind dat deze cleanser het vooral goed doet op een droge huid. Het werkt het prettigst wanneer je de olie met licht vochtige handen over het gezicht verdeelt. De textuur verandert dan, hij wordt wat melk-achtig. Na gebruik voelt de huid echt súper zacht aan, en bovendien heel comfortabel.

L’Occitane Pivoine sublime petal cleansing oil INCI

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL – PEG-40 SORBITAN PEROLEATE – ISOPROPYL ISOSTEARATE – CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE – PAEONIA ALBIFLORA FLOWER – PAEONIA LACTIFLORA EXTRACT – TOCOPHEROL – PARFUM/FRAGRANCE.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

3 Comments

  1. Wat ziet het er allemaal mooi uit! Vooral de cleansing oil! Geweldig dat ze er echte rozenblaadjes aan toe hebben gevoegd. En dan zo jammer dat er parfum in zit want in gezichtsverzorging durf ik dat met mijn huid nog niet aan..

  2. Donna says:

    Prachtige foto’s. Wat jammer dat er toch weer parfum inzit. Ik vind een wat dunnere olie wel fijner. Ik gebruik nu ook een olie maar het is een wat dikkere substantie. Het doet zijn werk prima maar vind het wat minder fijn aanbrengen. Ik ga jou tip eens gebruiken en mijn handen licht vochtig laten bij het inmasseren.

    1. Christiana says:

      Dankjewel Donna;-) Fijn dat je iets aan de tip gehad hebt, bij mij werkt het altijd goed in combinatie met olie-achtige texturen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.