MASSADA Exfoliant scrub
BEAUTY, Gezichtsverzorging

MASSADA Exfoliant scrub (voor de zeer gevoelige huid!)

Met mijn gevoelige huid stel ik best wat eisen aan een scrub voor het gezicht. Deze MASSADA exfoliant scrub voldoet in ieder geval aan al mijn wensen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

MASSADA

De producten van het van oorsprong Spaanse merk MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit verschillende landen van over heel de wereld. Door gebruik te maken van een mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten en modder, oliën en bloemenwaters hebben alle producten een mooi evenwicht. Niets te veel en niets te weinig. Deze toepassing resulteert in een serie producten die alle zintuigen prikkelen, voor de verzorging én instandhouding van een gezonde en stralende huid. Het merk MASSADA is Ecocert-gecertificeerd.

MASSADA Exfoliant scrub

(Kijk voor de verkooppunten op Smoothandco |  100 ml. voor € 34,50)

Wat voor huidtype je ook hebt, zo nu en dan scrubben is eigenlijk helemaal geen overbodige luxe. Scrubben is namelijk dé manier om de mooie glow weer terug te geven aan je huid. Je huid is continue aan het werk; huidcellen vernieuwen zich elke dag. Zij banen zich een weg naar de huidoppervlakte en daar laten ze uiteindelijk los. Althans, de meeste. Sommige huidcellen blijven ‘liggen’, klonteren vast en blijven zo op je huid plakken. Hierdoor kan je huid droog aanvoelen en er dof uitzien. Niet alleen laat een scrub je huid dus weer stralen, het zorgt er ook voor dat je huid lekker zacht aanvoelt én dat de werkzame stoffen in je huidverzorging daadwerkelijk hun werk kunnen doen. Het is wel belangrijk dat je een scrub pakt die goed bij je huidtype past. Over het algemeen kan een vette(re) huid wat meer verdragen dan een droge, oudere en/of dunner wordende huid. Met mijn super droge huid pak ik niet zomaar elke scrub en bovendien scrub ik ook niet al te vaak. Dus wanneer ik het dan doe, wil ik wel een écht lekker en zacht product. Deze variant van MASSADA, de Intensive cellular renewal exfoliante-scrub, voldoet alvast aan mijn wensen.

De geur en textuur

De verpakkingen van MASSADA zijn wit met fuchsia details, mooi clean en bovendien heel gebruiksvriendelijk. De scrub zit verpakt in een kunststof tube met een losse draaidop. De doseeropening is perfect, doseren gaat zo heel gemakkelijk. De geur van de scrub is niet zozeer ‘groen’, maar wel héél puur en aards. De geur doet mij heel erg denken aan de geur van de producten van Dr. Hauschka. De textuur van de scrub is lekker zacht en crèmig, de scrubdeeltjes zijn qua hoeveelheid aardig aanwezig, maar niet al te groot of ruw. Fijn, persoonlijk ben ik niet zo’n voorstander van die echt grove scrubs. Ik breng de scrub het liefst onder de douche aan als mijn huid al lekker vochtig is, ik verdeel de scrub met ronddraaiende bewegingen en spoel hem na een minuutje of drie weer af. Wat overblijft is een super zachte huid die er inderdaad egaler uitziet dan daarvoor.

MASSADA exfoliant scrub ingrediënten

De scrub is onder andere verrijkt met goji bessen (Lycium Barbarum) die rijk zijn aan vitaminen en geneeskrachtige eigenschappen hebben. Verder vind ik op de INCI-lijst onder andere extracten van gember, glycerine, roosmarijn, mirre, sheaboter, sojaolie en rozenextracten.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

2 Comments

  1. Prachtige fotos meis!

  2. roos says:

    prachtige foto,s chris!! heel verrassend die collage achtige opbouw! super gedaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.