NUXE Prodigieux EDP
BEAUTY, Parfum

NUXE Prodigieux EDP (de zomergeur der zomergeuren!)

NUXE Prodigieux EDP is de zomergeur der zomergeuren. Een betoverende parfum en alle geurnoten van deze verslavend lekkere geur zijn perféct in balans.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Al járen ben ik fan van de Prodigieux geur van NUXE. Hélemaal verslaafd ben ik eraan, en nu heb ik dan éindelijk de parfum in mijn collectie. En dan vraag ik me dus elke dag weer af, wáárom nú pas?

NUXE Prodigieux EDP

(Verkrijgbaar via Apotheek-online | 50 ml. voor € 46,26)

De geur

Prodigieux is wat mij betreft de zomergeur der zomergeuren. En ja, ik ben me ervan bewust dat de lente officieel nog moet beginnen, maar evengoed draag ik Prodigieux nu al erg graag. De geur is zoet, vrouwelijk en héél sensueel. De top van de geur opent fruitig, sprankelend en zoet met oranjebloesem en bergamot. Het hart wordt wat bloemiger en frisser door magnolia, gardenia en rozen. De basis is exotisch door vanille en kokosmelk. Een werkelijk betoverende en verrassende combinatie en alle geurnoten van deze verslavend lekkere geur zijn perféct in balans. Prodigieux EDP ruikt namelijk totaal niet té fruitig of té bloemig of té exotisch. Prodigieux heeft van alles het beste en niets te veel.

NUXE Prodigieux EDP, de flacon

Voor de mensen die Monoi de Tahiti van Yves Rocher kennen. Dat is ook al zo’n cult-geur die elke zomer opnieuw weer tevoorschijn wordt getoverd. Wat mij betreft past Prodigieux perfect in dit rijtje, ik vind deze geur alleen wat luxueuzer. De flacon vind ik overigens erg mooi. Normaal gesproken zijn de verpakkingen van NUXE niet buitengewoon uitgesproken, maar het ombre-effect hier is natuurlijk mooi gedaan. Je krijgt er spontaan zin van om in je bikini in de zon te gaan liggen.

Wat is jouw favoriete parfum voor de zomer?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

3 Comments

  1. Fijn dat ze dan eindelijk deze geur in parfum vorm hebben uitgebracht en je het any time rijkelijk kan sprayen voor een ultiem zomers gevoel. Je gebeden zijn gehoord! Je hebt me nu wel erg benieuwd gemaakt naar de geur. Ik wil alleen altijd een geur eerst zelf ruiken voordat ik ’em koop (ga ’em dus niet online bestellen voordat ik hem heb kunnen besnuffelen ergens). Ik ga eens uitzoeken waar bij welke parfumerie ze deze geur verkopen.

    1. Christiana says:

      Dit is dus dezelfde geur als die van de bodylotion die je toen gewonnen hebt! Dan heb je in ieder geval een beetje een idee;-)

      1. Dat zat ik me dus vanmorgen ook te bedenken! Ik heb de fles erbij gepakt en zag toen dat ie ook van de Prodigieux lijn is! Ik heb de geur geprobeerd te ruiken toen ik hem net binnen kreeg, maar ik was destijds enorm verkouden. Nu staat ie nog in mijn bakje van producten die ik wil reviewen, maar er komt steeds iets tussen. Had laatst al foto’s gemaakt, maar was niet tevreden.. dus weer terug in het bakje 😉 wil ’em nog even nieuw houden voor de de volgende foto shoot, maar heb ’em wel weer even besnuffeld en dit keer ging het beter 😉 Inderdaad een geur waarvan je een instant luxe zomers gevoel krijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.