Op zoek naar een leuk beauty kerstcadeau voor hem of voor haar? Ik geef je alvast wat leuke inspiratie voor ieder budget!

Een showergel is áltijd een leuk beauty kerstcadeau

Hoewel het dan misschien een beetje afgezaagd klinkt, vind ik een showergel altijd een leuk beauty kerstcadeau! Tijdens mijn werk als cosmetica-adviseuse adviseer ik het ook regelmatig aan mensen die niet zo goed weten wat voor cadeau ze voor iemand moeten kopen. Waarom ik het zo’n geschikt cadeau voor hem én voor haar vind? Omdat we allemaal douchen en vaak ook nog eens bijna elke dag. Het is dus een heel bruikbaar cadeau wat waarschijnlijk niet uiteindelijk achterin de kast bij iemand verdwijnt. Het is natuurlijk wel leuk als je een beetje je best doet. Een fles douchegel van de supermarkt is natuurlijk minder leuk om te geven dan bijvoorbeeld een wat luxer merk in een echt mooie verpakking. En een cadeau geven wordt extra leuk als je het mooi inpakt.

Een gezichtsmasker

Een ander leuk beauty kerstcadeau is een gezichtsmasker. Dit is vooral leuk om te geven aan iemand die sowieso graag tijd aan zichzelf besteedt, of dat in ieder geval heel zou graag zou willen doen. Wat ik altijd leuk vind als het gaat om cadeaus is om iets te kopen wat iemand niet zo gauw voor zichzelf zou kopen. En ik denk dat een gezichtsmasker daar een mooi voorbeeld van is. Je hebt ze in allerlei verschillende varianten, dus er is altijd wel een masker dat goed past bij de persoon aan wie je het wil geven.

Een gepersonaliseerd parfum is ook een leuk beauty kerstcadeau

Parfum is ook altijd een leuk beauty kerst cadeau voor haar. Het past ook weer goed in het lijstje met kerstcadeaus die mensen nu eenmaal niet altijd zo makkelijk voor zichzelf kopen. Wist je trouwens dat je bij Notino een parfum kunt laten personaliseren door er een tekst op te laten zetten? Dát is pas leuk! En het kan trouwens niet alleen met parfum, maar je kunt bijvoorbeeld ook een tekst laten graveren op een oogschaduwpalet of op een lipstick. Natuurlijk kun je kiezen voor een naam of een speciale datum, maar je kan er ook echt een tekstje op laten zetten.

Een geurkaars

Ook een geurkaars is super leuk om te geven en om te krijgen. Zeker in de herfst- en winterperiode komen veel merken met allemaal verrukkelijke geuren die echt bij het seizoen passen. Van een geurkaars in een mooie verpakking heb je verder ook nog eens altijd plezier in je interieur, zelfs wanneer hij niet brandt. En is de kaars op? Dan kan de lege verpakking gebruikt worden als houder voor make-up kwasten, parfum samples, lipgloss, haarspeldjes, pennen en zelfs plantjes.

Een adventskalender

Een adventskalender mag natuurlijk ook niet ontbreken in het lijstje met leuke kerstcadeaus. Ik heb er vorig jaar ook eentje als kerstcadeau ontvangen en daarvan heb ik echt elke dag een deurtje geopend. Het blijft gewoon iets magisch hebben, elke dag zo’n leuke verrassing. Adventskalenders heb je natuurlijk in alle varianten die je maar bedenken kunt. Ook ik ontdek ieder jaar opnieuw weer kalenders van ‘nieuwe’ merken. Wist jij bijvoorbeeld dat YankeeCandle ook een adventskalender heeft? Die lijkt mij bijvoorbeeld super leuk.

WAT VIND JIJ NU EEN ECHT LEUK BEAUTY KERSTCADEAU OM TE KRIJGEN OF OM TE GEVEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

3 Comments

  1. Leuke tips, ik vind zelf een adventskalender heel leuk om te krijgen. Vorig jaar kreeg ik een geurworkshop vond ik echt een heel leuk cadeau. Je kreeg uiteindelijk een uitkomst met welke soort geuren het beste bij je passen en een advies van een aantal geuren uit de winkel.

  2. Mooie tips. Mij maak je altijd blij met een geurkaars. Ik ga meteen eens kijken naar de adventkalender van YankeeCandle, dat is echt iets voor mij 🙂

  3. Eigenlijk alles wat met beauty te maken heeft haha. Mijn moeder weet precies wat ik wel en niet mooi en lekker vindt, dus die schiet altijd raak! Andersom vind ik het altijd zo moeilijk, zeker voor mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.