Oriflame Giordani gold Essenza
BEAUTY, Parfum

Oriflame Giordani gold Essenza EDP (precies op tijd voor kerst!)

Oriflame komt met hun nieuwste parfum Giordani gold Essenza preciés op tijd voor Kerst.

Oriflame Giordani

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De Giordani gold lijn van Oriflame kende je wellicht al van de prachtige make-up. Nu is deze verfijnde lijn dan uitgebreid met een eau de parfum. Dat is best een beetje bijzonder, want alle voorgaande geuren van Oriflame waren namelijk EDT, waarin de concentratie geurstoffen wat lager ligt. Hierdoor is een EDT over het algemeen goedkoper, maar blijft de geur ook minder lang op je huid aanwezig. “Essenza symboliseert geraffineerdheid en luxe voor de vrouw die geniet van de mooie dingen in het leven”, aldus Oriflame.

Oriflame Giordani gold Essenza EDP

Oriflame Giordani gold Essenza EDP

                  (Verkrijgbaar via Oriflame | 50 ml. voor € 62)

De flacon

De flacon van Oriflame Giordani gold Essenza is natuurlijk een absoluut plaatje. Super stijlvol. De craquelé dop geeft wat mij betreft nog net iets extra’s aan het geheel. Dit luxueuze effect zie je trouwens ook nog terug op de verpakking waarin de flacon geleverd wordt. De amberkleurige vloeistof van de parfum zelf maakt het plaatje compleet. Heel klassiek, vrouwelijk en luxe.

De geur

Oriflame Giordani gold Essenza opent zoet en erg sprankelend met bergamot. Een geurnoot die ik het afgelopen jaar toch steeds meer ben gaan waarderen. Het hart bestaat uit sinaasappelbloesem. Hiervoor is sinaasappelbloesem van de hoogste kwaliteit gecombineerd met bijzondere elementen, om een unieke interpretatie van deze bloesem neer te zetten. De basis van de geur is warm Toscaans hout. Zelf zou ik Essenza omschrijven als een warme geur, sprankelend, maar niet ‘jeugdig’.

Oriflame Giordani gold Essenza EDP

Wat vind ik van Oriflame Giordani gold Essenza?

Persoonlijk denk ik dat de geur een 25+ publiek aanspreekt. Waar de verpakking toch wel heel luxueus is door alle gouden accenten (of eigenlijk zijn het niet slechts de accenten, het geheel is goud!) vind ik het geen uitgesproken kerstgeur of een parfum dat je bewaart voor gelegenheden. Wel is de geur naar mijn mening een prachtige seizoensgeur die perfect bij de herfst past.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.