4711 Acqua colonia Plum & honey EDC
BEAUTY, Parfum

4711 Acqua colonia Plum & honey EDC

4711 Acqua Colonia Plum & honey is een limited edition geur uit het seasonal duo van 4711 en mocht in 2017 een Beauty Astir award in ontvangst nemen.

Beauty astir award voor 4711 Acqua Colonia Plum & honey 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het kan je als beauty-liefhebber bijna niet ontgaan zijn. Vorige week zijn de beauty Astir awards uitgereikt en de twee limited edition colognes van Acqua Colonia mochten een beeldje mee naar huis nemen. Terecht wat mij betreft. Plum & honey is dus een limited edition geur en afkomstig uit het seasonal duo van 4711, die vorig jaar speciaal voor kerst geïntroduceerd werd. Toen liet ik je al de Red apple & chili zien waar ik erg enthousiast over was, en nu is het dan in verband met de felbegeerde award, leuk om ook nog even aandacht te besteden aan Plum & honey.

4711 Acqua Colonia Plum & honey natural spray

(Verkrijgbaar bij Douglas |  50 ml. voor € 17,95)

‘Oud’ en ‘nieuw’

De jury van de Astir awards roemde de geuren vooral omdat het ‘oud’ en ‘nieuw’ tegelijkertijd is. Bijzondere en vooral écht vernieuwende geuren, van een merk dat al zó lang bestaat als 4711. En verder is het natuurlijk leuk dat de toch wel retro verpakking juist zo’n moderne geur bevat. Plum & honey is echt een ultiéme-cocoon geur, zo één waarmee je in een lekker pakje met opgetrokken sokken op de bank wilt hangen. Wanneer je de geur aanbrengt, ruik je als eerst het zachtzoete en fruitige van de pruimen. Maar dan.

4711 Acqua Colonia Plum & honey, de geur

Tja. Daarna krijg ik er helemaal Winnie the Pooh vibes van, want dit is écht honing zoals honing bedoeld is. Puur, warm, zoet, lief, gezellig; zomaar wat woorden die in me opkomen terwijl ik de geur ruik. Het is echt een seasonal geur en vooral eentje die ik graag zou dragen op koude, regenachtige dagen. Het gaat om een eau de cologne, en de geur blijft dan ook niet heel lang hangen op de huid. Gewoon af en toe even bijsprayen en dan lekker in je ultieme relax-modus.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

1 Comment

  1. Wat een mooie foto’s weer ♥♥♥! Ik heb de geur ook, maar moet hem nog even wat uitgebreider uitproberen voordat ik er wat zinnigs over kan zeggen. Maar zoals jij hem beschrijft lijkt ie me in ieder geval heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.