Bobbi Brown Almost bare EDP
BEAUTY, Parfum

Bobbi Brown Almost bare EDP

Almost, maar dus niet helemaal. Dit bijzondere parfum hult je in een héél subtiel en poederig zweempje naturelle frisheid. Ontdek Bobbi Brown Almost bare EDP.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bobbi Brown Almost bare EDP

(Bobbi Brown is verkrijgbaar bij Douglas en Bijenkorf | 50 ml. voor € 60)

De geur

Want Almost bare hult je namelijk in een héél subtiel en poederig zweempje van naturelle frisheid. Bobbi Brown draagt deze geur op aan vrouwen die een sexy en modern parfum verkiezen zonder overheersende geur. En mooier had ik het zelf eigenlijk niet kunnen zeggen. Hij is sexy in de zin dat het een heel delicaat parfum is, less is more is hier dus heel erg aan de hand, zeg maar. Modern omdat hij niet ‘ouwelijk’ ruikt, en dat gebeurt nog wel eens met geuren waar fresia’s in zitten. Almost bare heeft nergens een uitschieter en is daarmee heerlijk in balans, de geur opent met een combinatie van Italiaanse bergamot en witte fresia’s. Het hart van Bobbi Brown Almost bare bestaat uit jasmijn en lelietjes-van-dalen. Ceder en musk geven de geur tot slot een ietwat warme basis.

Wat vind ik ervan?

Ik vond het sowieso al een leuke verrassing dat Bobbi Brown, die we natuurlijk allemaal in de eerste plaats kennen van de make-up en de skincare, überhaupt parfum in de collectie heeft! Bobbi Brown Almost bare is poederig, ingetogen en vrouwelijk tegelijk, maar verder is hij dus helemaal nergens saai. Het is een perfect draagbare geur. De flacon vind ik ook echt chique in al zijn eenvoud en perfect passend bij de parfum zelf. Ben je dus een keer op één van de verkooppunten van Bobbi Brown, ga deze Bobbi Brown Almost bare EDP dan zeker eens zelf ontdekken!

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

5 Comments

 1. Hi goedemorgen! Gisterenavond had ik een comment bij je achtergelaten (met een vraag 😉 ) maar nu zie ik dat die comment (via Bloglovin’ geplaatst) verdwenen is… misschien moet je de comment nog goedkeuren.. maar ik wilde het wel ff checken.. Fijne zondag!!

  1. Christiana says:

   Goodmorning! Strange, je comment lijkt inderdaad verdwenen, hij staat niet in de spam of in het nog goed te keuren lijstje:-( Wat wilde je vragen?

   1. Wat vervelend dat mijn comment is weggevallen. Het gebeurt wel vaker wanneer ik via Bloglovin’ naar een blog ga en dus via de Bloglovin’ interface een berichtje achterlaat. Maar dan denk ik dat het komt omdat mensen de comment moeten approven. En dan lees je het verder niet meer terug.Maar ik was heel benieuwd naar je antwoord dus ik kwam snel even terug 😉 . Wat ik gevraagd had: ik vroeg me af of deze geur, die me wanneer ik op jouw omschrijving af ga heerlijk lijkt, enigszins op Amazing Grace leek van Philosophy.. en of je deze geur kende.. anders kun je mijn vraag niet beantwoorden. Als het antwoord nu ja is, ga ik de geur zeker ruiken 😉 ik heb nog helemaal niks van Bobbi Brown en zul je straks zien dat mijn eerste product van dit merk een parfum wordt. Fijne zondag!

  2. Christiana says:

   Ik heb werkelijk waar geen flauw idee of die daarop lijkt, ik ben namelijk niet zo bekend met Philosophy:-(

   1. Zodra ik de kans heb ga ik hem gewoon proberen! Ik ben nu toch wel nieuwsgierig geworden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.