Reload perfume mini-spray
BEAUTY, Parfum

Reload perfume mini-spray | Een tasverstuiver met iets extra’s

Douglas brengt volgende maand de Reload perfume mini-spray uit. Een parfumverstuiver met iets extra’s.

Iets extra’s

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik hoor het je denken, alwéér een parfumverstuiver? Jazeker, maar deze Reload perfume mini-spray heeft iets extra’s. Je kunt hem namelijk uiteraard zelf vullen met jouw favoriete parfum, maar je kunt dus ook kant-en-klare mini parfums kopen die je er zo in schuift, hoe leuk is dat? Hij is dan direct klaar voor gebruik, zonder gehannes en gedoe.

Reload The perfume mini-spray

(Vanaf oktober 2015 exclusief verkrijgbaar bij Douglas |  € 19,95)

Hoe werkt Reload?

Reload bestaat uit twee losse delen, namelijk een zilveren onderkant en een dop, of eigenlijk is het meer een koker. De onderkant voelt aardig zwaar, hier klik je het buisje met parfum in. Vervolgens schuif je de witte koker er over heen en draait deze een kwartslag. Hij sluit dan perfect, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de delen van elkaar raken en los van elkaar in je tas gaan rondslingeren. Wanneer je het kant-en-klare buisje gebruikt, hoef je alleen het zwarte dopje eraf te draaien. Wanneer je het buisje zelf wilt vullen vanuit je eigen parfumfles, dan zit er een trechtertje bij. Uiteraard kun je het buisje er ook weer eenvoudig uithalen, om hem om te wisselen of opnieuw te vullen.

Reload perfume mini-spray

De look van Reload perfume mini-spray

De verstuiver is standaard in het wit verkrijgbaar, zoals je hem hier dus ziet. Er komen echter ook hulzen met andere printjes. Deze kun je dan los aanschaffen voor € 9,95. Ik vind de parfumverstuiver niet persé heel mooi qua design, dus zelf zou ik geen extra geld uitgeven aan andere hulzen. Soms gaat gemak nu eenmaal voor de esthetiek, en een parfumverstuiver voor in je tas vind ik daar een typisch voorbeeld van. Hij is verder ideaal voor mee op vakantie, en natuurlijk ook wanneer je het gewoon leuk vind om steeds nieuwe geuren te ontdekken. Ik ben natuurlijk ontzettend dol op parfum en draag het dan ook erg graag, maar ik zou nooit een héle fles meenemen in mijn tas. Trouwens, ken jij iemand die dat wél doet? Mini buisjes die je wel eens gratis bij je aankoop krijgt, zijn natuurlijk altijd schattig, maar vaak hebben deze geen verstuivertje, zodat aanbrengen niet zo makkelijk gaat.

Reload navulling (diverse geuren verkrijgbaar)

(Exclusief verkrijgbaar bij Douglas |  5 ml. voor € 5)

De geuren die direct bij de lancering in oktober als refill verkrijgbaar zijn, zijn de volgende: Hugo Boss, Boss ma vie | Hugo Boss, Hugo woman | Hugo Boss, Hugo Men | Hugo Boss, Boss bottled | Givenchy, Dahlia divin | Givenchy, Pi | Kenzo, Jeu D’ Amour | Juicy couture, Viva la juicy | Issey Miyake, L’eau d’Issey Homme.

Reload perfume mini-spray

Hugo Boss Ma vie

Mocht je geïnteresseerd zijn in Boss, Ma vie; een mini-review: De geur opent heel fris, maar op een bijzondere manier die nét even anders dan anders is, namelijk met cactusbloesem. Het hart van Ma vie bestaat uit  bloemenakkoorden en de basis wordt gevormd door houtachtige tonen. Ik vind het een heerlijk parfum, ontzettend goed draagbaar, heel toegankelijk en naar mijn idee een geur die een grote groep vrouwen zal aanspreken. Maar… absoluut niet saai, laat ik dat nog maar vermelden. Het frisse van de cactus blijft balanceren op die warme houttonen, en tegelijkertijd is het parfum dus bloemig, op een delicate manier.

Wat vind ik van de Reload perfume mini-spray?

Ja, wat mij betreft een perfecte geur om mee te starten, mocht je de Reload verstuiver willen aanschaffen mét een kant-en-klare refill. Oh ja, heel belangrijk; de refills zijn alléén compatible met deze Reload. Losse aanschaf heeft geen zin, je kunt ze dan niét gebruiken.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

4 Comments

 1. Superleuk, dit wil ik echt proberen! Ik vind parfum heerlijk maar ik raak wel snel uitgekeken op geuren dus dit is voor mij ideaal. Ik hoop wel dat er meer geuren beschikbaar komen, bijvoorbeeld van Chanel. Maar Ma Vie lijkt me ook heerlijk, dus ik denk dat dat mijn eerste zal worden!

  Kun je ze trouwens tussendoor ook wisselen als de reloads nog niet leeg zijn?

  1. Leuk dat je er zo enthousiast over bent, ik ook;-) Jazeker, je kan de inlays tussendoor verwisselen. Wanneer je hem plaatst haal je het zwarte dopje er af, dus het is wel handig om die te bewaren, zodat je die er weer op kunt draaien als je hem verwisselt voor een andere!

 2. Anne-Marie says:

  Gisteren gekocht in Eindhoven. Ziet er goed en stevig uit. Makkelijk zo’n kleine verstuiver waar je de geuren kunt wisselen en die je dan tussendoor even “schoon” kunt maken. Zou helemaal geweldig zijn als er nog nieuwe geuren bij gaan komen. Bijv. Viktor & Rolf…
  De aparte hulzen zijn een leuke bijkomstigheid, maar gewoon in zwart of wit is hij ook al prachtig.

 3. Dear Christiana,
  thank you for the nice review and the wonderful pictures! So glad to see you liked reload.™

  Have a great day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.