S. Oliver So pure EDT
BEAUTY, Parfum

S. Oliver So pure EDT (en er zijn ook bijpassende bodyproducten!

S. Oliver So pure verandert op je huid van appelig en friszuur in bloemig, poederig en zacht. Een perfecte everyday geur die je elke dag kunt dragen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

S. Oliver So pure EDT

(Verkrijgbaar via Bol.com |  30  ml. voor € 30,44)

De geur

Met pastelroze kún je het bij mij eigenlijk al niet gauw verkeerd doen, maar doordat de look van S. Oliver So Pure verder heel strak en wat mij betreft ook aardig clean is gelaten, is het geheel zeker niet te ‘jong’ of  te ‘girly’. En dat is de geur zelf ook niet. So pure is een fijne cocoongeur, lekker voor de herfst, maar eigenlijk ook prima het hele jaar door te gebruiken. De geur opent vrij fris door klimop, appel en sprankelende citrusnoten in de top. Het hart van So pure wordt gevormd door freesia, jasmijn en kasjmierhout. De basis bestaat uit ambroxide, sandelhout en musk. Mijn eerste indruk van de geur was niet diréct heel positief. Het is echter maar goed dat ik S. Oliver So pure nog een kansje gegeven heb, want uiteindelijk kon ik de geur toch wel heel erg waarderen. Hij verandert van appelig en friszuur in bloemig, poederig en friszacht. Een perfecte everyday geur. De houdbaarheid is normaal, niet beter of slechter dan een andere EDT in dezelfde prijs-categorie. Ik blijf hem niet de hele dag door op mijn huid ruiken, maar het is zeker ook niet zo dat de geur heel snel vervliegt.

Shop the post

S. Oliver So pure EDT
S. Oliver So pure deodorant

S. Oliver So pure deodorant

( 75 ml. voor € 11,99)

Over het algemeen staan deodorants die heel specifiek bij een bepaald parfum ontwikkeld worden, niet echt bekend om hun heel goede werking tegen ongewenste zweetgeurtjes, waar je een deodorant in de eerste plaats natuurlijk voor gebruikt. Ik kan ook inderdaad niet zeggen dat deze deodorant heel effectief ‘werkt’. Het hoofdbestanddeel is alcohol en dat wordt op in de ingrediëntenlijst gevolgd door parfum. Er zitten verder ook eigenlijk niet echt ingredienten in die daadwerkelijk beschermen tegen zweet of de huid verzorgen. De verpakking vind ik trouwens wel mooi, en al helemáál voor deodorant-maatstaven.

S. Oliver So pure showergel

S. Oliver So pure showergel

(150 ml. vanaf € 16,59)

Ach, ik hoef het eigenlijk vast niet meer uit te leggen. Door meerdere producten met dezelfde geur te gebruiken, bouw je de geurlagen op je huid als het ware op, waardoor de geur soms zelfs wat intenser wordt, maar hierdoor kun je vooral langer genieten van de geur op je huid. En dan begin je natuurlijk met een showergel. Houdt rekening met de aanwezigheid van SLS en parfum. Het is een zachte gel die behoorlijk opschuimt. De geur is érg lekker, ik vind hem overwegend naar appeltjes ruiken, maar de showergel heeft ook wel iets ‘groens’.

S. Oliver So pure bodylotion

(Verkrijgbaar via Bol.com |  150 ml. vanaf € 16,59)

Tot slot de bodylotion. Die vind ik dus, nét als de showergel en nét als de EDT, echt super lekker ruiken! Ook weer zo appelig en groen. De bodylotion is verrijkt met onder andere kokosnootolie, glycerine, sheaboter, avocado-olie en jojoba-olie. Niet slecht toch? Houdt natuurlijk wel rekening met de aanwezigheid van parfum.

Wat vind ik ervan?

Ik vind So Pure van S. Oliver een lekkere geur, prima geschikt als je everyday-parfum. De bijpassende producten zijn leuk wanneer je écht heel erg fan bent van So Pure, graag producten van één en dezelfde geur gebruikt, en wanneer je niet een heel moeilijke of gevoelige huid hebt. Ik zou zelf vooral de EDT en de bodylotion aanraden.

Gebruik jij heel bewust allemaal bodyproducten van één en dezelfde geur? Spreekt deze lijn van S. Oliver je aan?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

7 Comments

 1. VWillemse says:

  Op zich past dit soort geuren wel bij het merk S. Oliver, maar persoonlijk hou ik toch wel meer van een parfum met een wat uitgesprokener karakter.
  Dat hoeft niet per se zwaar en overweldigend aanwezig te zijn, maar het moet wel iets bijzonders hebben.
  Bij dit soort geuren zou ik ook eerder alleen voor de body lotion gaan en de eua de toilette zelfs helemaal achterwege laten.

 2. Ik gebruik eigenlijk alles door elkaar heen, nooit een vaste lijn . Poederig klinkt goed, maar als ik het goed lees is het een geur die snel vervliegt. Dat is wel jammer.

 3. Ik vind het fijn om bijpassende producten bij elkaar te gebruiken maar eerlijk gezegd gebruik ik alles door elkaar heen haha. Ik ben wel benieuwd naar de geur, maar da’s vooral omdat ik net een bruilofts outfit heb gekocht van S. Oliver haha, een geurtje erbij zou leuk zijn 😉

 4. Dit is een geur waar ik me echt helemaal niks bij kan voorstellen.. De meeste geuren heb ik nog wel een idee maar hier denk ik echt hm hoe zou dat ruiken. Voor mij denk ik dat het te fris is, maar toch ga ik even ruiken hihi. Wat heb je weer ontzettend leuke foto’s gemaakt! Ik vind het altijd heel fijn wanneer een lijn uit meerdere producten bestaat. Zo blijft de geur vaak langer hangen en dat willen we natuurlijk allemaal 😀

 5. Mooie foto’s weer! De verpakkingen vind ik weer erg mooi vormgegeven door s.Oliver, dat doen ze goed! Vooral de deodorant ziet er super mooi uit, heeft wat weg van een parfumflesje. Wat betreft jouw vraag: ik gebruik heel weinig bodyproducten uit dezelfde geurlijn. Op deze na dan 😉 ben ’em ook aan het testen.

 6. Ik gebruik eigenlijk nooit producten uit dezelfde lijn, vaak door het gehalte parfum maar toch ruikt het altijd wel lekker! Deze spreekt me zeer zeker aan! Ik heb de vorige uitgave van S. Oliver en die vind ik ook lekker, ook weer mooie verpakkingen.

 7. Oh, deze geur is te goddelijk voor woorden. Afgelopen week heb ik de producten ook in ontvangst mogen nemen, maar ik moet ze nog testen. Ik heb alleen nog maar eventjes aan de producten gesnuffeld. Ik ben er nu al enthousiast over, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.