Roger & Gallet Rose imaginaire fragrant wellbeing water
BEAUTY, Parfum

Roger & Gallet Rose imaginaire fragrant wellbeing water

Ken je Miss Dior chérie van Dior? Nou, Roger & Gallet Rose imaginaire is dus eigenlijk gewoon een beetje die geur, maar dan wat fijner geprijsd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Roger & Gallet Rose imaginaire Fragrant wellbeing water

(Verkrijgbaar via Farmaline | 30 ml. voor € 18,86)

In Parijs had ik ze zo’n beetje allemaal uit uitgeprobeerd, deze watertjes van Roger & Gallet. Maar dat kan daar dus ook gewoon, want op elke hoek van elke straat zit zo’n beetje een apotheek, en daar staan al die magisch mooi gekleurde flaconnetjes helemaal chique te zijn, keurig op een rijtje. Dit was dus eigenlijk meteen echte liefde. Ken je Miss Dior chérie van Dior? Nou, dat is dus eigenlijk gewoon een beetje deze geur, maar dan even wat fijner geprijsd. Een geur voor romantische zielen, waarmee je je zelf al fladderend met een lange witte jurk door een idyllische droomtuin met een zee aan rozen rond ziet struinen.

Roger & Gallet Rose imaginaire fragrant wellbeing water

De geur

De geur opent zoet en sprankelend met mandarijntjes en aardbeien. Daarna wordt de geur wat poederiger door jasmijn en viooltjes. De basis bestaat uit sandelhout en patchouli.  Het bloemige en het fruitige van de geur is wat mij betreft perfect in balans. Het is geen uitgesproken zoete of klassieke geur, en dat maakt hem vooral zo lekker. Hij heeft van alles wat, waardoor Rose imaginaire super toegankelijk is. Absoluut niet complex om te dragen, en ik weet zeker dat zowel als jong als oud deze geur kan waarderen.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

3 Comments

  1. Jouw foto’s echt waar!! Ik ga het blijven zeggen, ze zijn prachtig! Goals 😉
    En de geur klinkt ook heel lekker!

  2. Dit lijkt me een heerlijke geur zoals jij ’em omschrijft. Ik ken Miss Chérie van Dior en laat dat nu een van mijn favo geuren zijn! Dus ik ben heel benieuwd naar deze geur geworden. Zo oneerlijk dat R&G voor het oprapen ligt in La Douce France en we er hier amper aan kunnen komen. Ps. prachtige foto’s weer, brengt de sfeer van de geur perfect over! Ik kan ’em bijna ruiken 😉

    1. Christiana says:

      Ja echt hè. In Frankrijk loop je gewoon een willekeurige apotheek binnen en daar staan de flesjes gewoon voor het grijpen. Echt ontzettend jammer dat het merk niet hier in de ‘gewone’ winkels ligt! De douchegels zijn ook zo lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.