Pupa SOS Nail repair
BEAUTY, Lichaams- en haarverzorging

Pupa SOS Nail repair Nourishing oil (met 99% natuurlijke ingrediënten!)

Ook last van vervelende velletjes en droge nagelriemen? Doe de operatie nagelriem met deze Pupa SOS Nail repair Natural nourishing oil!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pupa SOS Nail repair Natural nourishing oil

(Verkrijgbaar via Pupa | 8 ml. voor € 9,50)

Niet alleen je handen, maar ook je nagels en je nagelriemen kunnen wel wat extra verzorging gebruiken wanneer het kouder wordt. Een handcrème is vaak heel specifiek gericht op het beschermen, voeden en hydrateren van de handen. Ha, logisch ook, want daarom heet het ook een hándcreme natuurlijk. Wanneer je nu net als ik last hebt van broze nagels en merkt dat ze snel(ler) breken, is dit misschien wat voor je. Ik ben in ieder geval fan.

Wat doet de Pupa SOS Nail repair nourishing oil?

De voedende olie voedt de nagels en de nagelriemen en heeft bovendien een beschermende werking.

Hoe werkt het?

Het gaat om een glazen flaconnetje met een pipet. Je kunt de olie op die manier makkelijk op de nagels druppelen. De bedoeling is dat je de olie goed inmasseert over de nagels en de nagelriemen. Omdat ik merk dat de olie vrij lang vettig blijft, vind ik het prettig om dit in de avond voor het slapen gaan te doen. Daarna breng ik dan nog een verzorgende handcrème aan. Pupa geeft aan dat je de olie ook voor het lakken van je nagels kunt gebruiken. Om te voorkomen dat je nagellak niet goed hecht, dien je dan eerst je handen te wassen. Zelf geef ik er niet de voorkeur aan om de Pupa Nourishing oil op die manier te gebruiken, het lijkt me juist dat je het effect zo direct weer teniet doet. Maar ieder haar ding natuurlijk. Je kunt de olie in feite elke dag gebruiken.

Hoe voelt de olie aan?

Groot pluspunt is dat de Pupa SOS Nail repair nourishing oil vrij stevig is, niet waterig dus. Wanneer je een druppel op je nagel laat vallen, blijft hij enigszins liggen. Een dunnere olie zou er diréct van afdruppelen, maar dat gebeurt hierbij dus niet. De olie is verrijkt met een natuurlijk verkregen geur afkomstig van citroen, en dat ruik je inderdaad goed. Je voelt direct al dat droge velletjes intensief gevoed worden en je ziét het natuurlijk ook.

De ingredienten

De Pupa SOS Nail repair nourishing oil bestaat, aldus Pupa, voor 99% uit natuurlijke ingredienten. Het hoofdbestanddeel is amandelolie. Verder is de formule verrijkt met vitamine E, dat beschermend werkt, en vitamine F. In feite is vitamine F eigenlijk niet écht een ‘vitamine’, maar het staat voor meervoudig onverzadigbare vetzuren. Deze hebben vrijwel altijd een voedend en verzachtend effect op de huid.

Wat vind ik van de Pupa SOS Nail repair Natural nourishing oil?

Een prima product met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Het flaconnetje met de pipet is praktisch in gebruik, en je ziet en voelt direct al dat de olie écht iets voor je doet. De Nourishing lijn van Pupa bevat verder ook nog een keratine booster gel, hardening keratine base, natural protective base, fixing top coat, nagellakremover en twaalf kleuren nagellak.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

3 Comments

  1. Oh dit moet ik echt. Mijn nagels zien er niet uit. En al helemaal mijn nagelriemen niet. Ze zijn zo hoog. Blegh.

  2. Dit zouden mijn nagels (ik heb amper nagels…) zeker kunnen gebruiken, sowieso liefde voor PUPA <3

  3. Klinkt goed! Zelf gebruik ik nagelriemolie eigenlijk te weinig. Omdat mijn nagels en die ook de riemen zoveel te verduren hebben (er gaat heel wat remover mét aceton overheen) zou ik ze beter moeten verzorgen. Ik wil trouwens nog steeds die remover van Alessandro proberen waar je laatst over schreef. Die leek me echt top. Ga ik halen zodra ik bij de Douglas in de buurt ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.