Pupa Vamp gold mascara
BEAUTY, Make-up

Pupa Vamp Gold mascara topcoat (kerst op je ogen!)

 

Met de Pupa Vamp gold mascara is het alvast kerst op je ogen. En wees niet bang, het effect van deze gouden mascara is heel subtiel!

Bewaren

Pupa Vamp gold mascara topcoat

(Verkrijgbaar via Pupa | € 17,50)

Met kerst kan het natuurlijk allemaal niet genoeg glitteren. Dat dacht Pupa blijkbaar ook, want zij introduceerden onlangs een gouden mascara voor een feestje op je ogen. Wat aan de verpakking opvalt is dat hij wat kleiner lijkt dan een gemiddelde mascara van Pupa. Geen probleem wat mij betreft, dit is natuurlijk niet een kleur die je standaard gaat dragen. Ik tenminste niet. De dop van de mascara ligt prettig in in de hand en ook het borsteltje werkt fijn. Het is namelijk een spiraalvormige applicator en daardoor laten de glitters zich makkelijk over de wimpers verdelen zonder dat de formule zich ergens ‘op gaat hopen’. De mascara zelf is gelachtig en heel licht en luchtig. De gouden mascara van Pupa voelt eigenlijk gewoon aan als een normale mascara, niet zwaarder of ‘anders’. Pluspunt dus.

Topcoat

Dit is het resultaat. Geloof me, op beide ogen zit echt evenveel mascara, maar op de één of andere manier lukte het me maar niet om dat vast te leggen op foto. Het heeft denk ik te maken met hoe het licht op de glittertjes valt. Wat ik heel goed vind van Pupa, is dat zij deze mascara een top coat genoemd hebben. Kijk maar eens verder.

Pupa Vamp gold mascara

Gouden glitters

Ik heb de mascara eerst proberen aan te brengen op ‘kale’ wimpers. Dan is het effect eigenlijk nauwelijks zichtbaar. Je ziet dan hier en daar een verdwaalde glitter, maar daarmee houdt het eigenlijk ook op. Ik heb het dus toen over een mascara heen geprobeerd (in dit geval de L’Oréal Mega volume miss manga mascara) en dán werkt het een stuk beter. De glittertjes verdelen prettig over de ogen en het is dus een beetje afhankelijk van hoe het licht erop valt, maar ze zijn echt behoorlijk zichtbaar. Toch moet ik zeggen dat ik het effect zelf nog vrij subtiel vind. Het is niet dat je eerst een glitterbom ziet en pas dan de rest.

Houdbaarheid van de Pupa Vamp gold mascara topcoat

Wat betreft de draagbaarheid. De mascara heeft wat fall-out, direct na het aanbrengen eigenlijk al. Toch vind ik dit persoonlijk absoluut niet storend. Ik vind het effect van wat losse glittertjes rond de ogen eigenlijk wel leuk. Yes, ik ga deze mascara zeker meenemen als wij met Kerst in Parijs zijn!

Pupa Vamp gold mascara

Wat vind jij van deze gouden mascara? Zou jij het dragen?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

8 Comments

 1. VWillemse says:

  Ik gebruik bijna altijd een mascara van Pupa , dit merk werkt bij mij gewoon altijd super fijn.
  Ik vind deze glitter variant wel wat hebben voor feest dagen e.d.
  Juist omdat deze niet meteen heel heftig aanwezig is lijkt deze me wel mooi staan.

 2. Prachtig en ik hou van dit merk😍👌

 3. Waaauw ik ben dol op pupa en deze is echt leuk voor met de feestdagen! <3

 4. Ik zou dit zeker dragen alleen van mij mag het dan wel wat meer zichtbaar zijn hoor 😉 En als ik eerlijk ben, helemaal voor dit bedrag. Ik vind Pupa een mooi merk en het geld dubbel en dwars waard maar deze zou ik denk ik overslaan 🙂

 5. Ik was er ook wel bang voor dat je het moeilijk ziet. Ik had een keer een blauwe mascara en die zie je ook nauwelijks. Het lijkt ook alsof je wimpers wat minder zichtbaar zijn, waarschijnlijk omdat het een lichte kleur is.
  Misschien kan je een eyeliner penseel erlangs halen en kijken of je het als eyeliner kan gebruiken. Bovenop je zwarte eyeliner, zou zo een leuk effect kunnen geven. 🙂

 6. Wat een leuke foto’s en een tof producten!

 7. Wat leuk zo’n gouden top coat voor kerst!

 8. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik deze topcoat zou dragen! Ik vind ’em heel subtiel: je ziet ’em vooral op de uiteinden van je wimpers, en dat maakt ’em heel mooi en ook draagbaar. Zie je trouwens geen sterretjes wanneer je knippert of valt het mee ;-)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.